Shein indirimli ürünler

O gri ugreen gönderilmiyordu siyah olanı almıştım.
Essanger 45w aldım ben de toplam sipariş 87tl oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yeni mail kayıt sistemiyle son bir defa 240w ekranlı kablo aldım 3 tane oldu toplam 2 2mt 1 1 mt.

67 TL’ye 2mt kaliteli ekranlı kablo var zor buluruz bir daha

Bu arada yeni mail kayıt sistemiyle son bir defa 240w ekranlı kablo aldım 3 tane oldu toplam 2 2mt 1 1 mt.

Ben 30 bin yedim 2 günde. Daha da hesap açmam :D

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-11 005634.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-11 005634.webp
    13.9 KB · Hit: 105
Ben 30 bin yedim 2 günde. Daha da hesap açmam :D
Ben 1000 TL harcadım diye ulan ne aldık ki oluyorum :D

yav bu essagerin 100wlık kablosunu almıştım bende benim poco tel ile uyumlu değilmiş herhal yüksek hız vermiyor :(

Hızlı dosya aktarımını destekleyen type c kablo var mı? 5gbps ya da 10gbps gibi ya da varsa daha hızlı

aras takip kodu oluşan siparişler gümrükten geçti diyebilir miyiz? daha dün aldığım üründe bile kod oluşmuş çünkü

aras takip kodu oluşan siparişler gümrükten geçti diyebilir miyiz? daha dün aldığım üründe bile kod oluşmuş çünkü
Kargoya verilmiş mi

Muhtemelen geçer hocam eğer süreyi soruyorsan, çünkü ortalamada 1 haftada teslim eden SheIn birden süreyi 3 e katılamaz heralde

40 adet mini usb lamba vergi vs dahil 77 TL'ye geliyor daha önce aldım gece lambası olarak çok güzel iş görüyor.Burada tanesini 30-40 TL'ye satıyorlar

Usb lamba

40 adet mini usb lamba vergi vs dahil 77 TL'ye geliyor daha önce aldım gece lambası olarak çok güzel iş görüyor.Burada tanesini 30-40 TL'ye satıyorlar

Usb lamba
20 tl vermişti babam 1 tanesine iyiymiş ama gümrükte galiba ticari sayılabilir

20 tl vermişti babam 1 tanesine iyiymiş ama gümrükte galiba ticari sayılabilir
daha önce yine bundan aldım sayılmadı şimdi tekrar alıyorum malum bir daha mümkün değil (ayrı ayrı 2 paket şeklinde olduğu için (20-20) paket içerisindeki sayı ticariyi kapsamıyor ama aynı paketten 2den fazla olursa sıkıntı tabi)

Geri