Kredi kartı alıyorum

Hocam banka max ne kadar limit veriyorsa yine o kadar yapabilir kullandığı banka 20bin veriyormuş daha fazlasını yapamaz 1 gün içinde
Banka kartı be bu, içerde paran varsa ve onayın da varsa istersen milyon limit bile tanımlarlar. Bankası buna bile sıkıntı çıkarıyorsa başka bankayla çalışsın.

bir akrabandan vb. rica etsen özellikle taksit varsa 70binlik kart geçip o parayı nakit olarak almayı seve seve kabul edecektir bence

Denedim yapikredide hepsinin limiti var temaslı ödersem 400.000tl ama temassız ödemelerde 1 günde sadece 20k limitim var ve artırımıyormus imkansizmis kredi kartı almam gerekliymiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben başvuru yaptım uygulamada gelir belgesi sunmaniz bekleniyor diyor sunmazsam ne olacak sunarsam ne olacak sunmadan da onay alma imkanım var mı?
temassız internet alışveirşi demek değil ki posta şifresiz işlem demek

Şu an nakit olarak 150bin TL param bulunmakta ama daha öncesinde hiç kredi kartı kullanmadım almadım da bilgisayar için ekran kartı almak istiyorum en az 60bin en fazla 150 bin TL değerinde bir ekran kartı alacağım elimde sadece banka kartım mevcut ve bu banka kartının da temassız ve online limiti 20.000tl ve ve ve artırılmasi mümkün değil bana kredi kartı al onunla alabilirsin diyorlar ancak şu an herhangi bir işte çalışmiyorum çalışmayı da düşünmüyorum bir gelir belgesi sunmayacagim için kredi kartı da alamıyorum ben param ile ekran kartını nasıl alacağım 😄 mağazan git al demeyin istanbulda ya da ankarada yaşamıyorum yaşadığım şehirde de aradığım modeller yok
gelir belgesi sunmana gerek yok ki. Benim gelir belgem yok totalde +4m den fazla limitim var. İşlem hacmine ve harcamana göre limit arttırımı yaparlar.

Banka kartı be bu, içerde paran varsa ve onayın da varsa istersen milyon limit bile tanımlarlar. Bankası buna bile sıkıntı çıkarıyorsa başka bankayla çalışsın.
Hocam bende akbank var sanırım o da internetten maks 100 bine izin veriyor mesela limiti kendim ayarlayabiliyorum ama 100 binden sonrasına izin vermiyor banka kartı da olsa

Hocam bende akbank var sanırım o da internetten maks 100 bine izin veriyor mesela limiti kendim ayarlayabiliyorum ama 100 binden sonrasına izin vermiyor banka kartı da olsa
Uygulama üzerideki işlemlere dolandırıcılık olaylarına karşı limit koyabiliyorlar ama şubede daha rahat oluyor o işler.

Ben de qnb de var geçen 50 bin TL ye bilgisayar parçası almak istedim onun da temassız 30bin limiti varmış 30 u oradan kullandım 20 sini yapikrediden yoksa alamıyordum arıyorum temassız ödemelerde online ödemelerde limit artmıyor diyor müşteri hizmetleri
Qnb kadar acayip sistemi olan bir banka daha görmedim. Kart limitim 180 bin ama 95 bini normal kalanı sağlık harcaması olarak ayrılmış. Kardeşim benim sigortam var, sağlık işlemlerimi sigortam hallediyor diyorum, politika böyle diyor. Ben de kart limitini düşürdüm, axess alacağım.

Geri