Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,725
5 iyiydi aslında hocam yani bana göre 80 saati rahat oynattırır sonrası sıkar düşünüyorum FH5 için.5 dehşet sıkıcı 6 da öyle olacak gibi xbox stüdyolarının hepsi ucuza kaçmaya çalışıyor
Sıkıcı olma sebebı bence multıplayer kısmının zayıflıgından. Mıllet rekabetcı olmasın dıye derecelı yarış modunu oyundan kaldırmıştı beyinsiz microsoft5 dehşet sıkıcı 6 da öyle olacak gibi xbox stüdyolarının hepsi ucuza kaçmaya çalışıyor
Ne kadar olur fiyat tahmini var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 iyiydi aslında hocam yani bana göre 80 saati rahat oynattırır sonrası sıkar düşünüyorum FH5 için.
4 vardı bende 5 i de aldım son indirimde çok kötü geldi keyif almadım hiç1 aylık gamepass 270 tl
Sıkıcı olma sebebı bence multıplayer kısmının zayıflıgından. Mıllet rekabetcı olmasın dıye derecelı yarış modunu oyundan kaldırmıştı beyinsiz microsoft
4 bende de var sürüşünü beğeniyorum hissiyatı gerçekten iyi ama arayüz, online ve diğer şeylerde FH5 bana göre daha iyi geliyor.4 vardı bende 5 i de aldım son indirimde çok kötü geldi keyif almadım hiç
O konsol için olanı. Konsolda essential var.1 aylık gamepass 270 tl
Sıkıcı olma sebebı bence multıplayer kısmının zayıflıgından. Mıllet rekabetcı olmasın dıye derecelı yarış modunu oyundan kaldırmıştı beyinsiz microsoft
Hep hayalimdi sokak yarışları.5 dehşet sıkıcı 6 da öyle olacak gibi xbox stüdyolarının hepsi ucuza kaçmaya çalışıyor
Hot Wheels dlc sini öneririm hocam acayip güzel bir dlc çok güzel normal oyundan bile daha iyidir.4 vardı bende 5 i de aldım son indirimde çok kötü geldi keyif almadım hiç
550 saatim var gram sıkılmadım valla5 dehşet sıkıcı 6 da öyle olacak gibi xbox stüdyolarının hepsi ucuza kaçmaya çalışıyor
80 dolar standart galibaNe kadar olur fiyat tahmini var mı?
5 iyiydi aslında hocam yani bana göre 80 saati rahat oynattırır sonrası sıkar düşünüyorum FH5 için.
Harbiden güzel mi ya? Zamanında 100₺ verip alamadım cidden sjsjsjsjsjs. Çok merak ediyordum.Hot Wheels dlc sini öneririm hocam acayip güzel bir dlc çok güzel normal oyundan bile daha iyidir.