MAX 70.0000 TL CİVARINA KASA ÖNERİSİ

ibyuksel

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
700000
Farkındayım daha önce buna benzer bir sürü post açıldı ama zam zam zam üstüne zam geldiği için tekrardan açmak istedim. Max 70.000 TL bandında özellikle peşin fiyatına taksitle alabileceğim sistem önerilerini bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Farkındayım daha önce buna benzer bir sürü post açıldı ama zam zam zam üstüne zam geldiği için tekrardan açmak istedim. Max 70.000 TL bandında özellikle peşin fiyatına taksitle alabileceğim sistem önerilerini bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
anakartı asus prime b850 yap yapıştır.

5070 kadar leş ve f/p olmayan kart yok.

toplama olur mu?

çöp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çöp dedimde affedin 9070 xt olsa klasayı bu yapıp alabilrdim parçalara kaliteli

Son düzenleme:
5070 kadar leş ve f/p olmayan kart yok.

toplama olur mu?
çöp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çöp dedimde affedin 9070 xt olsa klasayı bu yapıp alabilrdim parçalara kaliteli
orkun isitmak bile su kasayi onermezdi hoca
ben amd ekran kartı ve intel işlemci önermem. boş yapacağınıza önerin adam da istediğini seçsin

amd ekran kartı neden önermiyorsunuz? kısaca nvidia fanboyusunuz.
hayır asla nvidia fanboy değilim hatta fiyat, saf kas gücü eksikliği gibi sorunlardan sevmem bile. işlemcide amd dışına bakmam. ekran kartı olarak da 7700xt kullanıyodum ve 9070xt ye geçmeyi planlıyodum. ama çok fazla sorun var özellikle driver konusunda. bu yüzden 18k fazla verip düzgün bi 5070ti aldım 9070xt yerine. ve bu yüzden de pek önermiyorum. ben asla fanboy olmam realistiğim sadece. ayrıca imzasında amd king yazan sensin ben değil

hayır asla nvidia fanboy değilim hatta fiyat, saf kas gücü eksikliği gibi sorunlardan sevmem bile. işlemcide amd dışına bakmam. ekran kartı olarak da 7700xt kullanıyodum ve 9070xt ye geçmeyi planlıyodum. ama çok fazla sorun var özellikle driver konusunda. bu yüzden 18k fazla verip düzgün bi 5070ti aldım 9070xt yerine. ve bu yüzden de pek önermiyorum. ben asla fanboy olmam realistiğim sadece. ayrıca imzasında amd king yazan sensin ben değil
Peki bana önerebileceğiniz sistem nedir? Muhtemelen sizlerin söylediklerinize göre bir şeyler almaya çalışacağım ama kafam iyice karıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,412
Üyeler
187,828
Son üye
Shevvy
Geri