❌İndirim Bitti! Sapphire Pulse RX 9070 Xt Amazon 6 Taksit 34.974 TL

Zamanında sistemi aldığım için biraz kendimi sorguladım ama şuan doğru karar verdiğimi çok iyi anlıyorum. Ramleri 9 Bin liraya almıştım şuan ki fiyat 40k-50k gibi absürt fiyatlar.

Aynısı bana da olmuştu. " Acaba bu kadar masrafa değdi mi..." falan diye. Şimdi bakıyorum da iyiki de almışız gerçekten. Hayır dünyadaki yansımaları bir yana bizim ekonomimizin de sağı solu hiç belli olmadığı için, fırsatını bulduğun anda alıp geçmek en iyisi.

Ben şu an sahip olduğum XFX 9070 XT'yi almadan önce aslında aklımda Gigabyte Gaming OC vardı amazon'dan alacaktım, şeytan mı dürttü ne oldu valla bindim otobüse gittim direkt Vatan'dan elden aldım kartı. Dedim bu ülkede 2 gün sonrasında bile ne olacağı belli olmaz :D

650w psu ve 5600 işlemci yetermi buna acaba 2k monitör ile
Sistemin harcayacağı max 400-450 arası ama peak yaptığı durumlardan dolayı en düşük 750w daha sağlıklı ama bahsettiğiniz kombinasyonsa da işlemci darboğazı olacak ayrıca .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen süper serisi rafa kaldırıldı ve ekran kartları maliyetleride çok artmaya başladı alacak arkadaşlar lazımsa acele etmeli

Aynısı bana da olmuştu. " Acaba bu kadar masrafa değdi mi..." falan diye. Şimdi bakıyorum da iyiki de almışız gerçekten. Hayır dünyadaki yansımaları bir yana bizim ekonomimizin de sağı solu hiç belli olmadığı için, fırsatını bulduğun anda alıp geçmek en iyisi.

Ben şu an sahip olduğum XFX 9070 XT'yi almadan önce aslında aklımda Gigabyte Gaming OC vardı amazon'dan alacaktım, şeytan mı dürttü ne oldu valla bindim otobüse gittim direkt Vatan'dan elden aldım kartı. Dedim bu ülkede 2 gün sonrasında bile ne olacağı belli olmaz :D
Bazen insan hissediyor sanki bişeylerin olacağını. Bende bir an kararla IPhone 17 Pro almıştım. Aldığım hiçbir şeyden pişman değilim. Hayırlı olsun güle güle kullan :) 9070 XT Nitro almıştım bende Coil Whine yüzünden iade etmiştim. Şuan ki kartımda da var ama kulaklıkla kullanırken veya fan sesi biraz yüksekken duyulmuyor.

3800+kdv aldım ben 32gb cl30 u :)
çok güzel fiyata almışsın hayırlı olsun :)

Bazen insan hissediyor sanki bişeylerin olacağını. Bende bir an kararla IPhone 17 Pro almıştım. Aldığım hiçbir şeyden pişman değilim. Hayırlı olsun güle güle kullan :) 9070 XT Nitro almıştım bende Coil Whine yüzünden iade etmiştim. Şuan ki kartımda da var ama kulaklıkla kullanırken veya fan sesi biraz yüksekken duyulmuyor.

çok güzel fiyata almışsın hayırlı olsun :)
Şahsi tecrübem güç kaynağından kaynaklı da ekran kartında cw farkediyor bende nitro+ aldım cw den dolayı iade ettim tekrar aldım ve güç kaynağını değiştirdim fark etti şu an yine var ama çok az miktarda zor duyuluyor .

Şahsi tecrübem güç kaynağından kaynaklı da ekran kartında cw farkediyor bende nitro+ aldım cw den dolayı iade ettim tekrar aldım ve güç kaynağını değiştirdim fark etti şu an yine var ama çok az miktarda zor duyuluyor .
Anladım hocam ama bende çok fazlaydı.

Sistemin harcayacağı max 400-450 arası ama peak yaptığı durumlardan dolayı en düşük 750w daha sağlıklı ama bahsettiğiniz kombinasyonsa da işlemci darboğazı olacak ayrıca .
Peki am4 platformunda bu karta uygun işlemci nedir? Bu arada anakartım asus b450m mk2 işlemci soğutucusu olarakta Thermalright Burst Assassin 120 SE var.

Peki am4 platformunda bu karta uygun işlemci nedir? Bu arada anakartım asus b450m mk2 işlemci soğutucusu olarakta Thermalright Burst Assassin 120 SE var.

Eğer aklınızda 9070 XT var ise en az 5700X ve üzeri bir işlemci almalısınız. 3D olan versiyonlarının satışları sıfır olarak yok şu an piyasada.

Son düzenleme:
Hemen 1000 lira daha zam yapmış Amazon.
Ülkeye gelen ülkeye uyuyor. 1 hafta önce 33200tl idi. Şimdi 35800.. pes.

Arkadaş 5700x ile b550 rog anakart pulse 9070 xt kullanıyor 2k da ama bir miktar darboğaz yaşadığını söylüyor . Fırsat bulup bir türlü işlemciye o.c yapamadık ama yine darboğaz olacağını düşünüyorum . Takılma vs yaşamıyor sadece bendeki sisteme ve oynadığımız oyunlara göre daha az fps aldığını söylüyor ama o da normal artık .

Hemen 1000 lira daha zam yapmış Amazon.
Ülkeye gelen ülkeye uyuyor. 1 hafta önce 33200tl idi. Şimdi 35800.. pes.
Son haberlerden sonra güvenilir ve taksitli yine en uygun amazon şu an galiba iyice yükselecek fiyatlar nvidia dan sonra ama ne zaman fırlar belli değil henüz .

Vatan'in indirimli hali bile çok daha pahali. 1 haftada göz göre göre bu kadar zam gelince insanin eli almaya gitmiyor. Ki zaten 30bin liralardam buralara geldi bunun fiyati. ***** Amd fiyatları kontrol altina alamazsa yine fırsatı kaciracak. Her zamanki gibi...

Hahaha benim kullandigim kelimeyi engellemis otomatik. Daha gecen hafta Apo fotosu paylasan tip hala fink atiyor forumda. Canlarım benim cok hassaslar. Küfürlü yazmadim. Zekasi az manasina gelen kelimeydi.

Geri