❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

adamlar zarar ederek size ürün gönderse bile nasıl kullanacaksınız arkadaşlar ? ahlaki boyutunu geçtim kul hakkı ya, kimsenin hakkına girmeyin bu fani dünyada

Enayilik değil hocam gerçekten hepimiz insanız hatalarımız olur bundan dolayı satıcıyı zor durumda birakmak vicdana sığmaz iyilik enayilik değildir zaten herkes iyiliği enayilik diye diye ülke bu hale geldi
hata olurda hep mi olur bin dolarlık ürünleri ülkede 3 bin dolara satarken satıcı niye ben böyle yapıyorum haksızlık bu bin dolara satayım demiyorda biz demek zorundayız ?

Öyle şey olur mu bizim milletimiz en ufak birinin hatasında sömürür sonra thh'de yapmasaydı dikkat etseydi banane der bu her zaman böyle olmuştur

kim kimi yerse ortam
Valla iptal etmemdeki motivasyonum biraz da bizim milletti :) Adamların zaten işi gücü mahvoldu, bir de thh ile falan uğraşacaklar, bir de ben uğraştırmayayım diye iptal ettim. HB ceza verebilir, kuponları ödetebilir, gönderime zorlayabilir vs. Allah yardımcıları olsun yaptıkları hatanın maliyeti epey büyük olacaktır kendilerine

Edit: Zaten ürün gelse sattığımda kazancağım paradan bana hayır gelceğini düşünmüyorum. HB, amazon falan kendisi satsa ve gönderseydi durum başka

adamlar zarar ederek size ürün gönderse bile nasıl kullanacaksınız arkadaşlar ? ahlaki boyutunu geçtim kul hakkı ya, kimsenin hakkına girmeyin bu fani dünyada
kardeşim onlar bizi 3000 serisi nvidia kartlarında bin dolarlık 3090 ve ti modellerini 3 bin dolara sattığında onlar haklıydıda şimdi biz mi haksızız

hata olurda hep mi olur bin dolarlık ürünleri ülkede 3 bin dolara satarken satıcı niye ben böyle yapıyorum haksızlık bu bin dolara satayım demiyorda biz demek zorundayız ?
Hocam maliyetlerini bilemessin yurt içi başka birinden pahalıya almışsa ne yapacaksın herkes kendine yakışanı yapar eğer siz bunu kendinize yakistiriyorsaniz iptal etmeyin herkes bu da yapmış derse ne zmn duzelicez

kardeşim onlar bizi 3000 serisi nvidia kartlarında bin dolarlık 3090 ve ti modellerini 3 bin dolara sattığında onlar haklıydıda şimdi biz mi haksızız
belki ekonomi neden bu halde diye sorgulasaydınız, 3 bin dolara almak zorunda kalmazdınız ürünü.

Asıl büyük sorun gümrük ve e-ticaret sitelerinin baskısı değil mi? Piyasanın kabarıklığı bilgisayar parçalarının tedarikçileri , genelde tek tük yerler olduğu için o firmanın belirlediği fiyattan alıp zararına mı satsın.

belki ekonomi neden bu halde diye sorgulasaydınız, 3 bin dolara almak zorunda kalmazdınız ürünü.
konunun bunla alakası yoktur burası siyaset meydanı değil donanımları yeri geldiğinde eleştirdiğimiz , yeri geldiğinde övdümüz bir sitedir sizin böyle konuşmanızı menederim

Bir ürüne zam geldi mi eski stok yeni stok falan 1 sn düşünmeyip daha da fazlasını anında bize dayadıkları için satıcıları pek de savunulabilir bulmuyorum. geçtiğimiz 10 yılda bu ülkedeki esnafın etimizi canlı canlı yiyebilecek mideye sahip olduğunu gördük. acımayacaksın bunlara. Gümrük olayı da kalktı siz şimdi görün acıdığınız satıcıların fiyatlarını.

Geri