SultanQQ
80+
- Reaksiyon skoru
- 214
Banka önemli değil. Darphane sertifikası. Hangi uygulamayı kullanıyorsan hisse senetleri sekmesinden altın.s1 olarak bulabilirsin.Tam olarak hangi bankadan ve tam ismi nedir detaylandırırsanız hemen aksiyon alacağım çünkü teşekkürler.
Altınla farkı önemli değil. Gidip bastırmayacak adam bin lira atacak. İster altın 5 lirayken 25'e alsın buradan yüzdelik artışını alırsa alır.hocam son günlerde altın.s1 de olanları görüdünüzmü acaba altın fiyatıyla arasında bu kadar büyük bi fark olan bi setfikayı almak bence akıl karı değil
Evet dediğin gibi son haftada sürekli altından kaçmak için emir yığılmıştı. 2-3 aylık bakınca yine %10 getirisini görüyorsun mesela altın gibi. Arada sıkışıyor da geliyor. Bu sene çok kazandırdı bana. Ama bu arkadaş gelip altına 2k atıp 200'ünü bankaya verdikçe bunu her hafta yaptığında 3 ay sonra 3200 lira para bırakmış oluyor. Yoksa dediğin gibi 500 bin atacağım 3 yıl sonra çekeceğim diyorsa gidip bilezik de alabilir kesinti vurmaz.
Bir de içeri 500 lira gibi miktarları da sokabilir.
He şunu da söyleyeyim. Az miktar ekleye ekleye 3 ay sonra toplamak için altının uygun olmadığını söylüyorum ben zaten.