Yardım Gram altın biriktirmek mantıklı mı ?

Tam olarak hangi bankadan ve tam ismi nedir detaylandırırsanız hemen aksiyon alacağım çünkü teşekkürler.
Banka önemli değil. Darphane sertifikası. Hangi uygulamayı kullanıyorsan hisse senetleri sekmesinden altın.s1 olarak bulabilirsin.

hocam son günlerde altın.s1 de olanları görüdünüzmü acaba altın fiyatıyla arasında bu kadar büyük bi fark olan bi setfikayı almak bence akıl karı değil
Altınla farkı önemli değil. Gidip bastırmayacak adam bin lira atacak. İster altın 5 lirayken 25'e alsın buradan yüzdelik artışını alırsa alır.

Evet dediğin gibi son haftada sürekli altından kaçmak için emir yığılmıştı. 2-3 aylık bakınca yine %10 getirisini görüyorsun mesela altın gibi. Arada sıkışıyor da geliyor. Bu sene çok kazandırdı bana. Ama bu arkadaş gelip altına 2k atıp 200'ünü bankaya verdikçe bunu her hafta yaptığında 3 ay sonra 3200 lira para bırakmış oluyor. Yoksa dediğin gibi 500 bin atacağım 3 yıl sonra çekeceğim diyorsa gidip bilezik de alabilir kesinti vurmaz.

Bir de içeri 500 lira gibi miktarları da sokabilir.

He şunu da söyleyeyim. Az miktar ekleye ekleye 3 ay sonra toplamak için altının uygun olmadığını söylüyorum ben zaten.

Arkadaşlar bu arada en güncel altın fiyatını hangi site gösteriyor ? bigpara, harem falan var ?

Evet dediğin gibi son haftada sürekli altından kaçmak için emir yığılmıştı. 2-3 aylık bakınca yine %10 getirisini görüyorsun mesela altın gibi. Arada sıkışıyor da geliyor. Bu sene çok kazandırdı bana. Ama bu arkadaş gelip altına 2k atıp 200'ünü bankaya verdikçe bunu her hafta yaptığında 3 ay sonra 3200 lira para bırakmış oluyor. Yoksa dediğin gibi 500 bin atacağım 3 yıl sonra çekeceğim diyorsa gidip bilezik de alabilir kesinti vurmaz.
tabiiki hocamda arkadaş 115'dende almış olabilirdi ve şuan zarardaydı o yüzden demek istedim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu arada en güncel altın fiyatını hangi site gösteriyor ? bigpara, harem falan var ?
https://www.haremaltin.com/ bakabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar nicknamemdende belli olduğu gibi danışacağım kimsem yok. En iyisi bu foruma kayıt olup konu açayım dedim. 5-6 ay sonra oyuncu laptopu almayı düşünüyorum. Şuan öğrenciyim elime para geçtikçe ( harçlıkları kenara atıyorum ) gram altın alıp kenara atmayı düşünüyorum. Sizce bu mantıklı bir karar mı ? altının düşme gibi bir durumu var mı ? Bu hafta içinde gidip 2 tane gram alıp birikime başlamayı düşünüyorum. Birde aklıma takılan bir soru var herhangi bir kuyumcudan alacağım gram altının sahte olma ihtimali var mı ? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Her ay yapmakta fayda var

Merhaba arkadaşlar nicknamemdende belli olduğu gibi danışacağım kimsem yok. En iyisi bu foruma kayıt olup konu açayım dedim. 5-6 ay sonra oyuncu laptopu almayı düşünüyorum. Şuan öğrenciyim elime para geçtikçe ( harçlıkları kenara atıyorum ) gram altın alıp kenara atmayı düşünüyorum. Sizce bu mantıklı bir karar mı ? altının düşme gibi bir durumu var mı ? Bu hafta içinde gidip 2 tane gram alıp birikime başlamayı düşünüyorum. Birde aklıma takılan bir soru var herhangi bir kuyumcudan alacağım gram altının sahte olma ihtimali var mı ? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
ABDnin başında Trump olduğu sürece altın fırlar YTD

evet paparada öyle oldu arkadaşım baya mağdur oldu

fiş gibi birşeyden kastınız nedir kuyumcu fiş kesiyor mu ?

evet öyle istiyorum
yok hocam vakıfbank da oldu benim bu sorun. Gece vakti altın hespalarını durdurdular o karışıklıkta.

Sen tl olarak artışı kazanç olarak görüyorsan kazanç getirir ama sadece enflasyondan korur paranı
herkesin amacı o değil mi? paramın değeri ölmesin yeterli aha hesapta 2.8 milyon duruyor gidip fiziki altın alacağım kaç paradan olursa olsun altın kaybettirmez 100 lira düşer 200 lira çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,393
Üyeler
187,826
Son üye
OzanKayaa
Geri