Öyle olunca farklı cihazdan deneyin oluyorBende onu diyorum hocam başarısız yada kimlik doğrulama hatası veriyorsa 1-2 gün sonra deneyince veriyor.
Öyle olunca farklı cihazdan deneyin oluyorBende onu diyorum hocam başarısız yada kimlik doğrulama hatası veriyorsa 1-2 gün sonra deneyince veriyor.
Aynı hesabı farklı cihazlara girdim olmadıÖyle olunca farklı cihazdan deneyin oluyor
Ben de sipariş verdim, çok riske atılmayacak bir şeyse vakit kaybetmeyin.Bugün alsak geçer mi?
Ben de sipariş verdim, çok riske atılmayacak bir şeyse vakit kaybetmeyin.
Teşekkürleer.12 ocakta aldığım sipariş bugün aras tarafından teslim edilecek diye mesaj geldi. Bir de 14 ocakta almıştım o da varış havalimanına vardı diye gözüküyor. 8in1 hub almıştım kart okuyucu, usb vs.
Bende en küçük şey geçememiş daha büyükleri geçmi
Hocam ne geçti tam olarak büyük dediğinizBende en küçük şey geçememiş daha büyükleri geçmiş.
Çöp kovası almıştım mesela o geçmiş halı tabanlığı almıştım incecik 3-4 santim bişey o geçmemiş.Hocam ne geçti tam olarak büyük dediğiniz
Kz castor pro iyi fakat kz zsn pro 2 çok daha iyi, zsn pro 2 airpods pro 2 ile ses kalitesi neredeyse benzer sadece basslar airpods proda daha iyi. (Buda normal zsn pro 2 tiz ağırlıklı bir kulaklık.)Alınabilecek en iyi kablolu kulaklık hangisi sheinde?
145. Sayfadaki taktiğe bakınkupon mu var yav castor prolarda