Hangi rtx5070ti alınmalı neden? ryzen 5 7600 sistemim de sorun yaratır mı?

Loci

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar şimdilik sistemime takmayı düşünüyorum daha sonra işlemcimi yükselteceğim darboğaz vesaire olur mu uyumlu çalışır mı ve hangisini almak daha mantıklı acaba teşekkürler

arkadaşlar şimdilik sistemime takmayı düşünüyorum daha sonra işlemcimi yükselteceğim darboğaz vesaire olur mu uyumlu çalışır mı ve hangisini almak daha mantıklı acaba teşekkürler

Aynı fiyata Zotac al inno zaten Zotacın alt markası. İşlemci gayet yeterli bu arada 2K çözünürlükte.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loci
Aynı fiyata Zotac al inno zaten Zotacın alt markası. İşlemci gayet yeterli bu arada 2K çözünürlükte.
Zotac ın bu versiyonuna kalitesi düşük dediklerini görmüştüm o yüzden sordum forumda birkaç kişi inno3d yi atmış link olarak teşekkürler

Zotac ın bu versiyonuna kalitesi düşük dediklerini görmüştüm o yüzden sordum forumda birkaç kişi inno3d yi atmış link olarak teşekkürler
Soğutma olarak çok farkları yok ikisi de ince yapıda ama inno yu sırf şu çirkin tasarımı yüzünden bile almam şahsen. Detaylı bakmadım ama üst marka olduğu için büyük ihtimalle kullandıkları iç bileşenler de biraz daha kalitelidir diye tahmin ediyorum 5060 serilerinde inno aşırı kalitesizdi.

• Beğen
Forumda inno3d kullanip testlere sokan arkadaş var hocam oyunlarda 66-68 derece arasında geziyor güvenebilirsin sorun yok pavyon gibi kartlara inat üretim yapıyor inno3d öyle dusun tasarimi :D

• Beğen
Geri