🔥 idefix MCHOSE X9 STOKLAR GELDİ 3.399,00₺ kod varsa 3099₺🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
üstü deri ben yılbaşından önce 2 küsüre pembesini aldım. temudan siyah sargı aldım üst kısmı kapladım hem kumaş oldu hem de görünüşü aşırı iyi oldu
bende işte alacaktımda olmadı hayırlı olsun

bence 2-3 ay sonra gelir oda 4 bin civarı olur al bence ellerinde var bence toplu ara ara stoğa atıyorlar
Geceye umarım bitmezde alırım ya gözümün önünde gidiyorya koyuyur insana.

bende işte alacaktımda olmadı hayırlı olsun
saolun hocam şuan beyaz sadece stokta siyah veya pembe öneririm bekle gelir stok. fiyat artmış ama bu fiyata dahi rakibi yok diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geceye umarım bitmezde alırım ya gözümün önünde gidiyorya koyuyur insana.
beyazda sararma yaşayanlar olmuş bence bekleyin renk stokları gelir

saolun hocam şuan beyaz sadece stokta siyah veya pembe öneririm bekle gelir stok. fiyat artmış ama bu fiyata dahi rakibi yok diyebilirim

beyazda sararma yaşayanlar olmuş bence bekleyin renk stokları gelir
Bir önceki stoktan bu yana 2 ay veya daha fazla üstünde süre geçti yanlış hatırlamıyorsam yine aynı şekilde bu kadar uzun sürermiki.

Bir önceki stoktan bu yana 2 ay veya daha fazla üstünde süre geçti yanlış hatırlamıyorsam yine aynı şekilde bu kadar uzun sürermiki.
bence sürmez çünkü yılbaşı girdi araya. mouse da alacaktım a7 v2 ultra onu da pembe alayım dedim stok yoktu hepsinin stoğu gelmiş. gelir yakında kulaklıklar da. 2 mouse aldım şuan almakla almamak arasında gidip geliyorum kulaklıkla aynı renk ve özellikleri güzel diye istiyodum ama 3 mouse da abaetı kaçacak

bunun incelemesi açılmıştı kulaklık bitmeye yakın millet pembe rengini almaya başladı ve memnunlar bence

idefix de pembesi var bitmeden çök. gaminggentr ne saçma firma kendi sitesinde satmıyo idefix de satıyo. betaplus yazdığına bakma gaminggentr o. pembesi var valla kaçırma çök hemen

çök esma çök

bence sürmez çünkü yılbaşı girdi araya. mouse da alacaktım a7 v2 ultra onu da pembe alayım dedim stok yoktu hepsinin stoğu gelmiş. gelir yakında kulaklıklar da. 2 mouse aldım şuan almakla almamak arasında gidip geliyorum kulaklıkla aynı renk ve özellikleri güzel diye istiyodum ama 3 mouse da abaetı kaçacak
Hocam 3 mouse bencede abartıya kaçar 😅 he ama araba değiştirir gibi keyfini çıkarıp mouse değiştiriyorsanız orasına bişey diyemem.pedleri sararsın önemli değilde plastiğide sararıyormuki.

idefix de pembesi var bitmeden çök. gaminggentr ne saçma firma kendi sitesinde satmıyo idefix de satıyo. betaplus yazdığına bakma gaminggentr o. pembesi var valla kaçırma çök hemen

çök esma çök
Hocam pembe hiç almam ya öyle işmi olur beyaz alırım daha iyi 😅

Hocam 3 mouse bencede abartıya kaçar 😅 he ama araba değiştirir gibi keyfini çıkarıp mouse değiştiriyorsanız orasına bişey diyemem.pedleri sararsın önemli değilde plastiğide sararıyormuki.
o kadar bilgim yok da pembesi var boşver ne yapıcan beyazı. benim gibi siyah kumaş sargıda al

Hocam pembe hiç almam ya öyle işmi olur beyaz alırım daha iyi 😅
valla çok hoş reis ben kullanıyorum

bunun incelemesi açılmıştı kulaklık bitmeye yakın millet pembe rengini almaya başladı ve memnunlar bence
Aynen o konuyu biliyorum ama mecburiyetten pemve aldılar benim en azından bitmesse beyaz alma seçeneğimde var 😅

1769184417695.webp

Aynen o konuyu biliyorum ama mecburiyetten pemve aldılar benim en azından bitmesse beyaz alma seçeneğimde var 😅
bak aşırı iyi valla yok diye aldım da iyi ki almışım. evdekiler başta bi gay sandı ama olsun çok güzel dsfkjgbnnsdlkjfbngjlf

o kadar bilgim yok da pembesi var boşver ne yapıcan beyazı. benim gibi siyah kumaş sargıda al

valla çok hoş reis ben kullanıyorum
Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama setup ful siyah bi mouse mchose l7 ultra üstündeki stickerlar beyaz desenler var belki beyaz alırsam uyar hem o anlamda.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,078
Üyeler
188,362
Son üye
dijvar
Geri