hamsilipuding2
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
v9pro ve x9 arasında kaldım farkları nedir bilen yazabilir mi
ahhaah ben 1 ay bekledim gelmedi v9 pro ucuza gelmişti onu aldım direkt düşünmeden şuan memnunum MaşallahÖnceki stok geldiğinde alamamıştım, şimdi de tereddüt ediyorum, ya sabır
bak burda karşılaştırması var aralarında 3-5 fark varv9pro ve x9 arasında kaldım farkları nedir bilen yazabilir mi
Ben de bayadır bekliyorum, kulaklıkta almadım hahahajsahhaah ben 1 ay bekledim gelmedi v9 pro ucuza gelmişti onu aldım direkt düşünmeden şuan memnunum Maşallahbir sıkıntısı olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bak burda karşılaştırması var aralarında 3-5 fark var
https://www.epey.com/kulaklik/karsi...033398/mchose-v9-pro_mchose-s9-pro_mchose-x9/
Bende v9 kullanıyorum ve aşırı beğendim . X9 ve s9 farkı nedir v9 prodanben v9 pro versiyonunu aldım boyut olarak bir tık büyük gibi ama kulağa vs her şeyi çok güzel boyutuna takılma al 1-2 güne kalmaz biter her kes bu kulaklığı bekliyor bende dahildim ama aldım
bana göre x9 net
s9 ile aralında batarya ve özellik farkı varBende v9 kullanıyorum ve aşırı beğendim . X9 ve s9 farkı nedir v9 prodan
Bataryası daha süreli diye biliyorum başka var mı farkı?
Benim deri pedler sarardı hemen, halbuki ki sigara vs kullanmıyorum bile.Burayada yazayım dostlar beyazının pedlerinde ve ürünün plastiğinde sararma yaşayan yada bu tarz bir yorum vs okuyan oldumu kullanan yada okuyan birileri denk gelir belki
Anladım saolun cevap için.sadece bluetooth da bir kaç saniye oluyor okadar double ile geçikme olmadı ben raslamadım
bilmiyorum inanın bakmak lazım
üstü deri ben yılbaşından önce 2 küsüre pembesini aldım. temudan siyah sargı aldım üst kısmı kapladım hem kumaş oldu hem de görünüşü aşırı iyi olduüstü deri mi kumaş mı
bence 2-3 ay sonra gelir oda 4 bin civarı olur al bence ellerinde var bence toplu ara ara stoğa atıyorlarAnladım saolun cevap için.
Bitek beyaz kalmış ya birdaha stoklara gelirmi yakıj zamanada yoksa mecbur beyaz alıcam sararma yapar bide şimdi bu.![]()