S9 PRO vardı galiba önce stoklarda, yeni gelenlerin özelliklerien baktım ama Havit'in falan ₺1800 (şu an stoğu olmayan adını unuttum kablosuz vardı) sattığı ürünlerdeki ses kartları, gecikme oranları falan var. Bazı içerik üreticileri ile ve önceden uyguna klavye sattı diye Mchose'e karşı bir iyimserlik var. Ama açıkcası bu ürünler kağıt üzerinde bana bu fiyatları çok da hak ediyor gibi gelmedi.
Mesela V9 PRO'nun beyaz olanın(nedenini anlamadım siyah olanda farklı görseller var) yazılımı bildiğiniz H2002P vb. Xear yazılımı. Elbette sürücü veya içindeki chipset farkı vardır. Ama fiyatlar, özellikler vb. kafalarına göre seçilmiş veya hatalı gibi bilemedim.
Mesela onlar yerine şunu almak halen daha mantıklı geliyor bana. ATK bu arada iki ürününde de içi jelli ve kumaşımsı ped kullanıyor. Bu ped olayını Razer ₺1500 sattığı kulaklıkta yapıyor. Çinliler artık deri pedde bu jelli iç kısmı kumaş ped olayını standart yapmalı bence.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Gereksiz RGB yok, 1500 MAh(Mchose biri 1000, biri 2000 karışık işte), 10 ms gecikme(Mchose en düşük 15 ms gördüm), 53 mm hi-fi, hadi yazılımlar bazılarında birbirine benziyor ve fiyatı da düşük.
ATK N9 yok, ama bakarsanız özellikler ATK hem daha ucuz hem de özellik olarak daha iyi duruyor. Ben de ATK Mercury var, kasası ve ağır olması hariç sesleri gayet iyiydi. Bence ATK N9 değerlendirin, ben forumdaki insanlar anlatırken gerçekten arada uçurum var sanıyordum. Ama özellikleri birbirine yakın duruyor ve fark varsa da site bunu anlatamıyor.
Swan neyse hadi Mchose set yapmak istiyor sevgisini anlıyorum, ama ne bileyim firmanın kendini anlatamaması mı bilemedim. Ama N9'dan pahalı kalıp geride kalan bir marka gibi duruyor şu haliyle.
Epey - Havit Gamenote H2039BG - Mchose V9 Pro - Mchose S9 Pro - Mchose X9 özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Gamingen'e de tavsiyem Mchose ile iletişime geçip, atıyorum burada en ucuz modeli ₺2500 satmayı, ortalamasını ₺3300 falan ve daha dolu iyi bir versiyonunu ₺4K çıkarmalarını öneririm. Fiyatlar arasındaki fark ve özellikler doğru düzgün anlatılmadığı gibi kullanıcıyı kararsız bırakıyor. Bence kulaklık tarafında bazı modellerin Havit'in yukarıdaki attığım üründen aşırı kaçık bir farkı yok. Kağıt üstünde belki gecikme daha iyidir ve yapay zeka (açıkcası çoğu kişi önemsiz, insanlar gürültü engellemeyi halen yazılım üzerinde çözüyorlar) mikrofon hariç inanılmaz farklar yok. O kulaklığı Havit ₺1700-2000 satabiliyorsa bence Mchose ve sizde yapabilirsiniz. Bana göre hazır sistemlerde hep pahalıydınız, yavaş yavaş çevre birimlerinde satış yapabiliyorsunuz ama bavulculara göre bile ürün tercihi ve fiyatlarda kötüsünüz.