🔥 idefix MCHOSE X9 STOKLAR GELDİ 3.399,00₺ kod varsa 3099₺🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu fiyata yakın hiçbir kablosuz kulaklık bunun rakibi olamaz kulaklık arayanlar soru sormayın ve alın

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Kablosuz kullanımda gecikme vs. Olmaz değilmi.

cloud 3 s almıştım bu stoklarda yok diye. Öneririm güzel kulaklık

Burayada yazayım dostlar beyazının pedlerinde ve ürünün plastiğinde sararma yaşayan yada bu tarz bir yorum vs okuyan oldumu kullanan yada okuyan birileri denk gelir belki

Burayada yazayım dostlar beyazının pedlerinde ve ürünün plastiğinde sararma yaşayan yada bu tarz bir yorum vs okuyan oldumu kullanan yada okuyan birileri denk gelir belki
ben denk gelmedim net bir şekilde bakmadım sadece pedin tam beyaz olmaması biraz hafif griye yakın beyaz olduğunu okumuştum

S9 PRO vardı galiba önce stoklarda, yeni gelenlerin özelliklerien baktım ama Havit'in falan ₺1800 (şu an stoğu olmayan adını unuttum kablosuz vardı) sattığı ürünlerdeki ses kartları, gecikme oranları falan var. Bazı içerik üreticileri ile ve önceden uyguna klavye sattı diye Mchose'e karşı bir iyimserlik var. Ama açıkcası bu ürünler kağıt üzerinde bana bu fiyatları çok da hak ediyor gibi gelmedi.

Mesela V9 PRO'nun beyaz olanın(nedenini anlamadım siyah olanda farklı görseller var) yazılımı bildiğiniz H2002P vb. Xear yazılımı. Elbette sürücü veya içindeki chipset farkı vardır. Ama fiyatlar, özellikler vb. kafalarına göre seçilmiş veya hatalı gibi bilemedim.

Mesela onlar yerine şunu almak halen daha mantıklı geliyor bana. ATK bu arada iki ürününde de içi jelli ve kumaşımsı ped kullanıyor. Bu ped olayını Razer ₺1500 sattığı kulaklıkta yapıyor. Çinliler artık deri pedde bu jelli iç kısmı kumaş ped olayını standart yapmalı bence.

Gereksiz RGB yok, 1500 MAh(Mchose biri 1000, biri 2000 karışık işte), 10 ms gecikme(Mchose en düşük 15 ms gördüm), 53 mm hi-fi, hadi yazılımlar bazılarında birbirine benziyor ve fiyatı da düşük.

ATK N9 yok, ama bakarsanız özellikler ATK hem daha ucuz hem de özellik olarak daha iyi duruyor. Ben de ATK Mercury var, kasası ve ağır olması hariç sesleri gayet iyiydi. Bence ATK N9 değerlendirin, ben forumdaki insanlar anlatırken gerçekten arada uçurum var sanıyordum. Ama özellikleri birbirine yakın duruyor ve fark varsa da site bunu anlatamıyor.

Swan neyse hadi Mchose set yapmak istiyor sevgisini anlıyorum, ama ne bileyim firmanın kendini anlatamaması mı bilemedim. Ama N9'dan pahalı kalıp geride kalan bir marka gibi duruyor şu haliyle.

Gamingen'e de tavsiyem Mchose ile iletişime geçip, atıyorum burada en ucuz modeli ₺2500 satmayı, ortalamasını ₺3300 falan ve daha dolu iyi bir versiyonunu ₺4K çıkarmalarını öneririm. Fiyatlar arasındaki fark ve özellikler doğru düzgün anlatılmadığı gibi kullanıcıyı kararsız bırakıyor. Bence kulaklık tarafında bazı modellerin Havit'in yukarıdaki attığım üründen aşırı kaçık bir farkı yok. Kağıt üstünde belki gecikme daha iyidir ve yapay zeka (açıkcası çoğu kişi önemsiz, insanlar gürültü engellemeyi halen yazılım üzerinde çözüyorlar) mikrofon hariç inanılmaz farklar yok. O kulaklığı Havit ₺1700-2000 satabiliyorsa bence Mchose ve sizde yapabilirsiniz. Bana göre hazır sistemlerde hep pahalıydınız, yavaş yavaş çevre birimlerinde satış yapabiliyorsunuz ama bavulculara göre bile ürün tercihi ve fiyatlarda kötüsünüz.
öncelikle yorumun için teşekkür ederim attığın kulaklıkda hemen hemen aynı fiyatıda güzelmiş f/p tam bence
aynen mchoseyi sevdim :) gerek batarya gerek özellikleri vs zevkler ve renkler tartışılmaz :D ben aldığımda yada araştırma yaptığımda n9 filan yoktu sanırsım yada bana denk gelmedi

ben v9 pro versiyonunu aldım boyut olarak bir tık büyük gibi ama kulağa vs her şeyi çok güzel boyutuna takılma al 1-2 güne kalmaz biter her kes bu kulaklığı bekliyor bende dahildim ama aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana göre x9 net
betaplus nasıl bir satıcı güvenilir mi

Önceki stok geldiğinde alamamıştım, şimdi de tereddüt ediyorum, ya sabır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,147
Üyeler