🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

hocam ben bu siteden bakıp yorum yapmamıştım, hangisi doğru orasını bilemem. fakat ben soundguydan bakmıştım, oradaki grafiği de bırakıyorum aşağıya. senin attığına göre fena değil dinlenir, fakat benim attığımı görünce bana hak vereceksiniz.
Beğenmeyen bir bu reviewer var :). Şimdi bakalım III S yerine ne önermiş.
1769242449372.webp

Ai makale gibi.

1769242580509.webp

1769242590545.webp
1769242594364.webp
1769242621446.webp

Yazdığı üzere target: Soundguys, kendileri yani. Kendi hedeflerine göre kıyaslıyorlar. EQ ile bass artırmak kolay, ki III s için SG hedefi çok yakın. Mid ve treble için EQ yapıp iyi sonuç almak o kadar da kolay değil. En basiti bass. III S incelemesini yaparken artık maddi hata mı yaptılar, firmware mi güncellemeyi unuttular :D bilmiyorum ama bu inceleme gerçeği yansıtmıyor. Hadi turtlebeast yine neyse, razer ve cloud jet gibi kronik arızalı berbat bir ürünü önermek...

Bir de The Headphone Show'a bakalım
1769243018924.webp
1769243037250.webp

'Oyuncu kulaklıkları pahalıdır ve onlarla müzik dinlenilmez' artık geçmişte kaldı.
İlgili video:

al paramı al hadi al

Beğenmeyen bir bu reviewer var :). Şimdi bakalım III S yerine ne önermiş. Alıntıyı görüntüle
Ai makale gibi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yazdığı üzere target: Soundguys, kendileri yani. Kendi hedeflerine göre kıyaslıyorlar. EQ ile bass artırmak kolay, ki III s için SG hedefi çok yakın. Mid ve treble için EQ yapıp iyi sonuç almak o kadar da kolay değil. En basiti bass. III S incelemesini yaparken artık maddi hata mı yaptılar, firmware mi güncellemeyi unuttular :D bilmiyorum ama bu inceleme gerçeği yansıtmıyor. Hadi turtlebeast yine neyse, razer ve cloud jet gibi kronik arızalı berbat bir ürünü önermek...

Bir de The Headphone Show'a bakalım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
'Oyuncu kulaklıkları pahalıdır ve onlarla müzik dinlenilmez' artık geçmişte kaldı.
İlgili video:
dediğim gibi bilemiyorum artık yanlış mı ölçtüler ne yaptılar bilgim yok, fakat attığım grafiğe göre yorum yaptım. senin ilk attığına göre fena değil dinlenebilir. ve bana göre oyuncu kulaklıklarıyla müzik hala daha dinlenmez, 10 yıl geçse de dinlenmez. bana göre diyorum, normal bir kullanıcı dinleyebilir. ben müziğime çok önem verdiğim için tercih etmem.

doğru gerçekten fason bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklıktan anlayan birisi bu grafiği gördükten sonra asla önermez. öneren arkadaşlar da bakıp bir şey anlasa onlar da önermez. buram buram oyuncu kulaklığı bu 😂
Onerebileginiz bir kulaklık modeli var mı hocam

Cloud III S ile müzik dinlenmez mi :D? Buyur 2 tane squig. Zaten okuması basit de, bir daha bakıp müzik dinlenir mi dinlenmez mi söyleyiver. Yani kullanmayabilirsin tabii, ama verilere riayet edelim.

Cloud III S'ten memnun kalmayacağınız bir senaryo yok. Sadece birçok kablosuz kulaklık gibi son ses şiddeti kablolulara nazaran düşük. Uzamsal ses performansı da olağanüstü. Bf6 ses sistemi patch yemeden önce dahi çok net şekilde ses kasılıyordu, şimdi daha da iyi. Valorant cs gibi dar koridor oyunlarını kıyas etmiyorum bile. Bf6 gibi büyük ölçekli, çok sesli oyunlarda sesin yönü, mesafesi ve yüksekliği önemli oluyor. III S ise bu ses ipuçlarını vermekte haddinden fazla iyi. Müzik ve film için de gayet iyi. Dahili mikrofonu ve bluetooth da var, yani dışarıda kullanmaya çok uygun. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudaki kulaklığa 3k vereceğinize az para biriktirip indirim bekleyin. İlla şu an kulaklık lazımsa bilemem.
cloud 3s wirelessin iyi olduğu konusuna katılmıyorum aldım sonraki gün iade ettim amazondan almıştım kulaklığı kullanmama rağmen iadeyi kabul ettiler sesler boğuk düşük seviyede geliyodu driverini yazılımını yükleyin düzelir diyenler oldu yükledim gene de düzelmedi csye bi girdim ak-47yle ateş ediyorum ses kuyudan geliyo sanki

kulak üstü mü kulakiçi mi kullanım amacı ne bütçe ne ne istediğini belirt öyle önerelim hocam
Hem oyun içi ses kasmak hem de film ve müzik dinlemek için onerebileginiz kulak içi ya da kulak üstü farketmez hocam dediğim özellikleri karşılayan maks 3500 bandında bir kulaklık arıyorum

cloud 3s wirelessin iyi olduğu konusuna katılmıyorum aldım sonraki gün iade ettim amazondan almıştım kulaklığı kullanmama rağmen iadeyi kabul ettiler sesler boğuk düşük seviyede geliyodu driverini yazılımını yükleyin düzelir diyenler oldu yükledim gene de düzelmedi csye bi girdim ak-47yle ateş ediyorum ses kuyudan geliyo sanki
İki ihtimal var, ya kötü sese alışmışsın ya da cihazda ve/veya yazılımda sorun vardı. Eğer uzun zamandır cloud iii s'in ses profiline zıt bir şeyi dinleyip alıştıysan normal. Diğer ihtimalde ise NGENUITY LEGACY'nin azizliğine uğramış olabilirsin. Legacy versiyonda yalnızca firmware update yapıp hemen silmek lazım, ardından ngenuity beta yüklenmeli. Özellike, Legacy'nin içindeki DTS SPATIAL Audio'yu açınca ses iğrençleşiyor. Flat, boğuk ve yükek sesli saçma sapan bir işleme yapıyor yani. Spatial audio ya DTS Sound Unbound içinden ya da Ngenuity Beta'dan açılmalı. Tabii varsa dolby çok daha iyi performans veriyor. Kısaca ses ne kısık ne boğuk. Aksine dengeli ve sahnesi oldukça geniş. Ben kafamın üstünden jet geçtiğinde irkiliyorum :D.

Şu anki beta uygulamada DTS'ten veya, legacy'den bildiğimiz şekliyle spatial audiodan vazgeçtiler. Sonar gibi bir şey kullanıyorlar.
1769246415148.webp
1769246434806.webp
Yakın zamanda bunu denedim. Ayak sesi dışındaki şeyleri kıstı resmen. Patlama, silah araç sesi gibi şeyleri kısıp pozisyonel olarak ayak seslerini öne çıkardı. Ama dolby'yi tercih etmeye devam ediyorum çünkü dolby bunu diğer şeyleri kısmadan başarabiliyor, dolayısıyla immersion bozulmuyor. Keşke alelacele iade etmeseydin.

Hem oyun içi ses kasmak hem de film ve müzik dinlemek için onerebileginiz kulak içi ya da kulak üstü farketmez hocam dediğim özellikleri karşılayan maks 3500 bandında bir kulaklık arıyorum
kablosuz mu kablolu mu istiyordun, bu arada şahsen kulakiçi öneririm. daha ucuz ve fp oluyorlar

Tekrardan stoklara gelmiş.
Beyaz-Mavi

Beyaz

Pembe
Yaw x modelini alacağım stok kalmamış 😥

Geri