🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

ne alaka la, aksine ben o logolu diye 2 kat satanlara haterlık yapıyorum. hiç alışverişim bile yok onlardan. bu ürün de onlardan ucuz diye iyi olduğu anlamına gelmiyor. senin hayatında duymadığın markalardan alışveriş yapmışımdır ben, o kadar umurumda değil marka. sen bide gelmiş bunu benim gibi birine söylüyorsun.
Tamam hocam herkes enayi bir sen akıllısın.

w60 alan adama laf anlatmakla uğraşmayacağım
tek klavyem olduğunu düşünmen gülünç :D iyisini de kullandım kötüsünü de, allaha şükür alabiliyorum istiyorsam. senin deneyimsizliğin ile konusman çok 😂 kulaklık konusuna hic girmiyorum zaten, gram bilgi sahibi olmadığın için laf anlatamazsın doğal olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam herkes enayi bir sen akıllısın.
eyvallah sağol

tek klavyem olduğunu düşünmen gülünç :D iyisini de kullandım kötüsünü de, allaha şükür alabiliyorum istiyorsam. senin deneyimsizliğin ile konusman çok 😂 kulaklık konusuna hic girmiyorum zaten, gram bilgi sahibi olmadığın için laf anlatamazsın doğal olarak.

eyvallah sağol
🤫

fason üretim ürüne kıyasla 4 yıldır kullandığım marka kulaklığı ben tercih ederim şahsen bu kulaklığın tipinin çok benzerini başka marka da satıyor wraith miydi neydi çine ürettiriyolar yani
doğru gerçekten fason bu

değmez.
kulaklıktan anlayan birisi bu grafiği gördükten sonra asla önermez. öneren arkadaşlar da bakıp bir şey anlasa onlar da önermez. buram buram oyuncu kulaklığı bu 😂

kulaklık gayet iyi , kullanmayanlar niye yorum yazıyor ki . Ekstra yaptıgım bir ayar var , peace programını yükleyip sound amplifier yaptım +4 gayet iyi oldu . bataryası zaten kendisini kanıtlıyor .

beyler kulaklıgı kullanıyorum muzik icin veya yayın yapmak icin vs alınmaz ama oyun ici konusma chat dc vs gayet gayet iyi mikrofonu var kablosuz kulaklıklara gore iyi yani pili çok çok uzun süre gidiyor ama harbiden çok uzun gidiyor yani unutuyorum 1-2 hafta sonra low battery diyor şarjlı olduugnu unutyorum ses kalitesi olarak cs valo vb vb oyunlarda hatta her türlü hikayeli oyundada akar ama müziğe gelince sahsen ben iem varken bundan zevk alamıyorum yani bi boğukluk yok değil kulaklık çıkartmakla vs uğraşmak istemiyorsanız wc gidince buzdolabında birsey almaya gidince falan 500 metrekare evin üst katında kulaklık bayagıda uzagında pcye hala mikrofonda bağlantıda kopmamıştı o açıdanda iyi yani fason mason bence müzik için alınmıyorsa alınabilir kulaklık ben fırlattıgım için bu demirleri yamuldu takmıyorum 1 aydır demirlerini satan yer bilen varsa atabilir mi alayim

beyler kulaklıgı kullanıyorum muzik icin veya yayın yapmak icin vs alınmaz ama oyun ici konusma chat dc vs gayet gayet iyi mikrofonu var kablosuz kulaklıklara gore iyi yani pili çok çok uzun süre gidiyor ama harbiden çok uzun gidiyor yani unutuyorum 1-2 hafta sonra low battery diyor şarjlı olduugnu unutyorum ses kalitesi olarak cs valo vb vb oyunlarda hatta her türlü hikayeli oyundada akar ama müziğe gelince sahsen ben iem varken bundan zevk alamıyorum yani bi boğukluk yok değil kulaklık çıkartmakla vs uğraşmak istemiyorsanız wc gidince buzdolabında birsey almaya gidince falan 500 metrekare evin üst katında kulaklık bayagıda uzagında pcye hala mikrofonda bağlantıda kopmamıştı o açıdanda iyi yani fason mason bence müzik için alınmıyorsa alınabilir kulaklık ben fırlattıgım için bu demirleri yamuldu takmıyorum 1 aydır demirlerini satan yer bilen varsa atabilir mi alayim

kendi prorgramından başka programlarla eq ayarı yapınca cızırtı oluşturuyor biraz veya benim kullandıgım programlardan kaynaklıda olabilir ama eq ile bayagı ugrassanda büyük bi fark olmuyor kulaklıkta

Fason değil, iyi ürün diyen arkadaşlar buyrun:
1769228935891.webp

1769229060286.webp

Yakında havit bunu türkiye'ye getirir. Salı indirimlerinde alırsınız.

doğru gerçekten fason bu

kulaklıktan anlayan birisi bu grafiği gördükten sonra asla önermez. öneren arkadaşlar da bakıp bir şey anlasa onlar da önermez. buram buram oyuncu kulaklığı bu 😂
Peki bu grafikten ne anlamamız gerekiyor.
Cloud 3 s wireless nasıl ikisininde grafiğini yorumlarmısınız.

şunu anlamamız gerekiyor hocam, bu kulaklıkta net bir ses yok temiz bir ses yok. basslar ile boğulmuş boğuk bir ses var, enstrümanları müziği arka plana atan hatta bazen duyamayacağın hale gelebilir. hepimizin eskiden yıllarca kullandığı saçma basslı oyuncu kulaklıklarından bir farkının olduğunu düşünmüyorum. cloud 3si yorumlayacak olursam, oyun açısından iyi. fakat film veya müzik gibi konularda kötü. şarkı dinlerken bomboş bir ses alırsın.

şunu anlamamız gerekiyor hocam, bu kulaklıkta net bir ses yok temiz bir ses yok. basslar ile boğulmuş boğuk bir ses var, enstrümanları müziği arka plana atan hatta bazen duyamayacağın hale gelebilir. hepimizin eskiden yıllarca kullandığı saçma basslı oyuncu kulaklıklarından bir farkının olduğunu düşünmüyorum. cloud 3si yorumlayacak olursam, oyun açısından iyi. fakat film veya müzik gibi konularda kötü. şarkı dinlerken bomboş bir ses alırsın.
Cloud III S ile müzik dinlenmez mi :D? Buyur 2 tane squig. Zaten okuması basit de, bir daha bakıp müzik dinlenir mi dinlenmez mi söyleyiver. Yani kullanmayabilirsin tabii, ama verilere riayet edelim.

Cloud III S'ten memnun kalmayacağınız bir senaryo yok. Sadece birçok kablosuz kulaklık gibi son ses şiddeti kablolulara nazaran düşük. Uzamsal ses performansı da olağanüstü. Bf6 ses sistemi patch yemeden önce dahi çok net şekilde ses kasılıyordu, şimdi daha da iyi. Valorant cs gibi dar koridor oyunlarını kıyas etmiyorum bile. Bf6 gibi büyük ölçekli, çok sesli oyunlarda sesin yönü, mesafesi ve yüksekliği önemli oluyor. III S ise bu ses ipuçlarını vermekte haddinden fazla iyi. Müzik ve film için de gayet iyi. Dahili mikrofonu ve bluetooth da var, yani dışarıda kullanmaya çok uygun.
graph.webp
graph (1).webp

Konudaki kulaklığa 3k vereceğinize az para biriktirip indirim bekleyin. İlla şu an kulaklık lazımsa bilemem.

Cloud III S ile müzik dinlenmez mi :D? Buyur 2 tane squig. Zaten okuması basit de, bir daha bakıp müzik dinlenir mi dinlenmez mi söyleyiver. Yani kullanmayabilirsin tabii, ama verilere riayet edelim.

Cloud III S'ten memnun kalmayacağınız bir senaryo yok. Sadece birçok kablosuz kulaklık gibi son ses şiddeti kablolulara nazaran düşük. Uzamsal ses performansı da olağanüstü. Bf6 ses sistemi patch yemeden önce dahi çok net şekilde ses kasılıyordu, şimdi daha da iyi. Valorant cs gibi dar koridor oyunlarını kıyas etmiyorum bile. Bf6 gibi büyük ölçekli, çok sesli oyunlarda sesin yönü, mesafesi ve yüksekliği önemli oluyor. III S ise bu ses ipuçlarını vermekte haddinden fazla iyi. Müzik ve film için de gayet iyi. Dahili mikrofonu ve bluetooth da var, yani dışarıda kullanmaya çok uygun. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Konudaki kulaklığa 3k vereceğinize az para biriktirip indirim bekleyin. İlla şu an kulaklık lazımsa bilemem.
hocam ben bu siteden bakıp yorum yapmamıştım, hangisi doğru orasını bilemem. fakat ben soundguydan bakmıştım, oradaki grafiği de bırakıyorum aşağıya. senin attığına göre fena değil dinlenir, fakat benim attığımı görünce bana hak vereceksiniz.

Ekler

• 1000011933.webp
    1000011933.webp
    50.6 KB · Hit: 24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,747
Üyeler
188,156
Son üye