❌İndirim Bitti! Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Hocam 4k civarına cyclone 2 var, bu fiyata nasıl sizce? Yoksa easySMX D10 alayım mı 3.5k'ya. Kısaca 4k civarına al geç diyeceğiniz model hangisi olur?
Cyclone 2 alın. Özellikleri benzer ama uygulaması var.

Cyclone 2 alın. Özellikleri benzer ama uygulaması var.
Bahsettiğiniz modeller dışında içinize sinen başka model var mı acaba bakmamı önerdiğiniz? Yoksa alacağım Cyclone 2'yi, çok hoşuma gitti. Bu arada detaylı yanıtlarınız için teşekkürler.

Bahsettiğiniz modeller dışında içinize sinen başka model var mı acaba bakmamı önerdiğiniz? Yoksa alacağım Cyclone 2'yi, çok hoşuma gitti. Bu arada detaylı yanıtlarınız için teşekkürler.
Bütçe artarsa GameSir G7 PRO var. Ama bayağı pahalı, şu aralar stoğu da az. Cyclone 2 alıp geçin güle güle kullanın.

Bütçesi olanlara premium gamepad olan Flydigi Apex 5 tavsiye ederim.

Aynen ben de iadeyi yapıştırdım sürekli yapıyordu.

Başka sabit sorun yaşayan var mı? Benimki kapalı kutu duruyor. Sıkıntı çoksa geri yollayacağım. Tek bir kişi yaşamışsa dursun.

Başka sabit sorun yaşayan var mı? Benimki kapalı kutu duruyor. Sıkıntı çoksa geri yollayacağım. Tek bir kişi yaşamışsa dursun.
Hocam Başkası diye sormuşsunda yinede cevaplayayım.Bir kolumda bahsedilen sorun vardı lakin diğer kolum 15-20 saat civarlarında kullanıldı herhangi kopma,algılamama sorunu yaşamadım. Kollar fazla kir kapıyor lakin fiyatına göre kabul edilebilir gibi.

Tactical Combat Öneriririm. harika bir ürün.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,001
Üyeler
188,509
Son üye
Sonkursun84
Geri