🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

ötede oyna mute
Dostum sıfır bilgin var konuşuyorsun senin bahsettiğin monitör 0.5ms değil 5 ms satıcının bilgisizliği yanlış girilmiş ayrıca aynı monitörler değil aynı monitörün 24” olanı hiç değil senin söylediğin monitör 24” 5 MS 1080p konudaki monitör 27” 0.5ms 2K 😅

Dostum sıfır bilgin var konuşuyorsun senin bahsettiğin monitör 0.5ms değil 5 ms satıcının bilgisizliği yanlış girilmiş ayrıca aynı monitörler değil aynı monitörün 24” olanı hiç değil senin söylediğin monitör 24” 5 MS 1080p konudaki monitör 27” 0.5ms 2K 😅
Sen 2K 150 Hz olanı 0.5 ms mi sanıyorsun

Bunun abisi çok iyi Fazeon X27F180QP modelinde stok az ama o modeli almak daha mantıklı (Fiyatı eski haline gelince)

yakup iyi misin olm ben elemana yazdım onu fiyat daha uygun olsaydı diye yazdıgım yere , bende senin attıgın 27 2kyı aldım zaten o.O2
babanızın malı olsa böyle savunmassınız bu ne kralcılık :kekw:

itopyada 24ü 3k idi buda fena değil tabi ama keske fiyat farkı daha az olsaydı
Bu mesajından dolayı yazdım güzel kardeşim 24” olanı 3 değildi 24” 5ms FHD olanı öyleydi bu yanlışını düzelttim birşeyi savunduğum yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu monitörün 24” 2K sı yok yani piyasada

North bayou f80 alın bununla kullanın :) tabi VESA varsa . Yoksa ayakları çok kötü . Vatanda vitrinde sergileniyordu.

North bayou f80 alın bununla kullanın :) tabi VESA varsa . Yoksa ayakları çok kötü . Vatanda vitrinde sergileniyordu.
f80e taktım

1000158245.webp

Şu kadar abartmasalar ışık sızmasını varya mis gibi monitör ne ölü pikseli var ne bişey. Napayım şimdi ben bunu? Sağ alt tarafı çok rahatsız edici siyah arka planda. Odanın ışığı yanıkken bile belli oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yani burada görselde nasıl görüyorsanız gerçekte de öyle görünüyor.
IMG_20260127_194830.webp

Şu kadar abartmasalar ışık sızmasını varya mis gibi monitör ne ölü pikseli var ne bişey. Napayım şimdi ben bunu? Sağ alt tarafı çok rahatsız edici siyah arka planda. Odanın ışığı yanıkken bile belli oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yani burada görselde nasıl görüyorsanız gerçekte de öyle görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
Aynı yerde bendede var ama o kadar fazla değil gibi sanırım orada tuş kartı var ondan oluyor

Geri