IOS 13 Yıllık İphoneye bile güncelleme geldi Samsung işine bak

1.Olarak Samsung İphonenun şuanda satış ve özellik olarak çok ve çok ilerisinde 2.si kamera androidlerde gayet sağlıklı sizde olmayan o zoom ve yüksek Mp için kötü bir savunma argümanı olmuş 3.Arkadaşım 5 yıldır S21 kullanıyor ve ufacık kasma yok telefonda 4.Bizdede Quick Share var yani yapay zekaya yazdırman ne kadar doğru orası belli değil.Neyse hocam şarjda yazıyosundur muhtemelen bırakta Nükleer bomban şarj olsun
sosyal medyaya fotoğraf atıyorsun minecraft efekti atıyorsun sanki

dersine çalışmışsın chatgpt'den :D
1-ben telefonumu keyif almak için ve 3 4 sene potansiyelini harcamak için kullanırım eğer 1 veya 2 seneye satacaksam ise s ultra serisi değer minimal düşürür
2-S23 serisinden beri samsunglara optimize geldi iphone 16 pro max'te kullandım yan yana stlerde aynı atıyorlar hatta gece çekimlerinde samsung önde
3-Hiçbir android amiral gemisi 2 3 seneye kasmaz bir tane getir okey diyeceğim note 20 ultra kullanan arkadaşım hala taş gibi kullanıyor diğer yandan telefonuna ios 26 kuran ip11li arkadaşım androide switch atacak :D
4-Apple alıpda çevrende ekosistem kuran kaç kişi var diyelim kurdu bilgisayar telefon arasında resim atma dışında ne yapıyor bunların hepsi androidde alternatifi daha iyi olan şeyler

Uzun lafın kısası bunlar klasiklemiş savunma yöntemleri ben iki işletim sistemininde en tepesini kullandım bu laflar ile kimseyi kandırmaya ve marka tutmaya da çalışma çok gülünç durumdasın eğer bir itirazın olursa da kanıtlayabilirim :D
Hocam bunada karşı argüman çıkmaz herhalde

sosyal medyaya fotoğraf atıyorsun minecraft efekti atıyorsun sanki
kaç tane s serisi telefon ve iphone ile yan yana foto attında bu kadar kesin konuşuyorsun?
Ben attım ve senin gibi marka fanboyu olmadığım için sonuçları söyleyeyim sana aradaki hangisi apple hangisi samsung farkı anlayamadı sorduklarım

Ekler

• 580.webp
    580.webp
    7.6 KB · Hit: 25
hadi android kullanmaya devam

ZiyaB adlı arkadaşımız açıklamıştı o senin yapay zeka mesajını
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İp 11 den döndüm kankam
İphone kesinlikle severim ama şuan aşırı fazla gelişme sağlayan Androidede kötü dedirtmem kanka yani

hadi android kullanmaya devam
olum sen benim gördüğüm en ezik adamsın gerçekten bak şu kadar eziklik seviyesine hiç şahit olmadım sana burda argüman özellik sunuyoruz ve android kullanmaya devam diyorsun eğer illa maddi durum karşılaştırmak istiyorsan dmden devam edebiliriz :D

olum sen benim gördüğüm en ezik adamsın gerçekten bak şu kadar eziklik seviyesine hiç şahit olmadım sana burda argüman özellik sunuyoruz ve android kullanmaya devam diyorsun eğer illa maddi durum karşılaştırmak istiyorsan dmden devam edebiliriz :D
ragebait atıyo niye kapıyonuz hemen ya az sakin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,187
Üyeler
191,418
Son üye
Jeologg
Geri