DrequanN
80+ Bronze
- Katılım
- 26 Haziran 2024
- Mesajlar
- 1,163
- Reaksiyon skoru
- 347
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #40
kral bi argüman sunki tartışakım saçma ne geldi tam olarak herşeyi attım birde bu banner ne allah için asudvbıasnodmla para falan mı veriyorlar sana savun diye olum baban tim cook mu
1. "Değer Kaybı" Gerçeği
Ben bugün aldığım iPhone'u 2 sene sonra satıp üzerine biraz ekleyip yeni modelini alabiliyorum. Sen Samsung'u kutudan çıkardığın an değeri %30 düşüyor, 2 sene sonra satmaya kalksan 'ikinci el telefoncu' insafa gelirse alır.2. Sosyal Medya ve Optimizasyon
Senin o 200 MP kameranla çektiğin story'ler neden Instagram'da tost makinesiyle çekilmiş gibi görünüyor? Çünkü uygulama geliştiricileri önce iPhone'a göre optimize ediyor, senin telefonun ise binlerce farklı Android modelinden sadece biri.3. "Sade ve Akıcı" vs "Karışık ve Kalabalık"
Ben telefonumu kullanmak için mühendislik diplomasına ihtiyaç duymuyorum. Her şey olması gerektiği yerde. Senin telefonun ilk 6 ay uçuyor ama sonra o 'şişen' Android sistemi yüzünden kasmaya başlıyor. Benim 5 yıllık iPhone'um hala yağ gibi akıyor.4. Ekosistem Kusursuzluğu
AirDrop diye bir şey var, bilir misin? Ya da kulaklığımın saniyeler içinde cihazlar arası geçiş yapması? Sizin o 'bağlanmaya çalışan' Bluetooth cihazlarınızla uğraşmak benim vaktimi alıyor.Para vermiyorlar, kaliteyi ve huzuru satıyorlar. Sen özgürlük diye reklam izlemeye devam et, ben kasmayan telefonun tadını çıkarıyorum.
Banner'da iPhone 17 Pro olması tesadüf değil, arzulanır olmasıdır. Madem Samsung o kadar iyi, neden her büyük teknoloji lansmanında veya reklam banner'ında kıyaslama noktası hep iPhone oluyor? Kimse 'X marka telefon çıktı, Samsung'dan daha iyi' demiyor, herkes 'iPhone'u geçer mi?' diye bakıyor. Standart biziz kral, üzgünüm.