Gamepad önerisine ihtiyacım var

Cadyy

80+
Reaksiyon skoru
43
Bütçe
2500
Logitech f710 kullanıyordum ama yeni bir kol almayı düşünüyorum. Playstation kolları bana rahat ve estetik tutuşlu geliyor ama o tip kol yok. F710 tutuş olarak güzel ama ps kolu kadar rahat tutulmuyor ve eli çok yoruyor. Öneri bekliyorum.

Fantech PS kolu ile aynı şemada gamepadleri var.

Fantech PS kolu ile aynı şemada gamepadleri var.
F710 kadar iyi mi bunlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenin altında ama güzel koldur bütçen dahilinde gamesir nova 2 lite bakabilirsin
Gamepower pek güvendiğim marka değil

F710 hall effecti bile yok, Logitech markası sayesinde ₺1000 üstüne satılıyor. Hall effect içermeyen gamepadlerin ederi ₺500-800 arası bence.
Evet malzeme kalitesi, hall effect vb. olarak F710'dan daha iyi ve konforlu. F710 kullanabileceğiniz en konforsuz gamepadlerden biri.

Hall Effect kısaca drift (yani uzun bir kullanımdan sonra, çubukların sen basmasan bile basılı kalmasıan yol açan sorun. Bu teknoloji onu neredeyse yok ediyor ve ömrünü 3-5 yıl daha uzatıyor. Ayrıca daha pahalı ürünlerde aynı mekanik klavyelerde olduğu gibi içinde plastik bir aksan yerine mekanik aksan oluyor. Bu da dövüş, platform vb. oyunları oynarken sana avantaj sağlıyor. Yine ömrünü uzatıyor ve hissiyatı daha iyi oluyor. Atıyorum çok zorlandığın bir platform oyununu daha kolay geçiyorsun gibi.

Bu gamepadlerde galiba mekanik tuşlar yok. Benim elimde EasySMX D10 var onda mekanik tuşlar var ve hall effect yerine TMR stick bunlar da yeni versiyonu gibi düşünebilirsin var. Benzeri GameSir Cyclone 2 falan var. Yani bütçen artıyorsa GameSir Cyclone 2 vb. de alınabilir.

F710 kadar iyi mi bunlar?

Gamepower pek güvendiğim marka değil
F710dan kat kat iyi, gamepower dediğin ürün fason zaten ve forumda uzunca konuşulmuş konusu var herkes aldı herkes memnun asıl markası aolion f710 mu kaldı? Elinde 8 tane gamepad olan adama gamepower güvenmiyorum diyorsun kötü olsa atar mıyım

Hicam banada onerirmisin gemesir supernovami atk battle axe promu cyclone mi atk yi aldkm rgb sikintisindan iade etmistim ama guzeldi
Supernova al bence cyclone a çıkmaya pek gerek yok

ama force alsan olur arada 1500 vermeye bence pek değmiyor

Supernova al bence cyclone a çıkmaya pek gerek yok

ama force alsan olur arada 1500 vermeye bence pek değmiyor
Link varmi hocam 3k ya cikicam ben atk aldim oda guzeldi ama kararisizkm hangisini alim sizce

F710 hall effecti bile yok, Logitech markası sayesinde ₺1000 üstüne satılıyor. Hall effect içermeyen gamepadlerin ederi ₺500-800 arası bence.
Evet malzeme kalitesi, hall effect vb. olarak F710'dan daha iyi ve konforlu. F710 kullanabileceğiniz en konforsuz gamepadlerden biri.

Hall Effect kısaca drift (yani uzun bir kullanımdan sonra, çubukların sen basmasan bile basılı kalmasıan yol açan sorun. Bu teknoloji onu neredeyse yok ediyor ve ömrünü 3-5 yıl daha uzatıyor. Ayrıca daha pahalı ürünlerde aynı mekanik klavyelerde olduğu gibi içinde plastik bir aksan yerine mekanik aksan oluyor. Bu da dövüş, platform vb. oyunları oynarken sana avantaj sağlıyor. Yine ömrünü uzatıyor ve hissiyatı daha iyi oluyor. Atıyorum çok zorlandığın bir platform oyununu daha kolay geçiyorsun gibi.

Bu gamepadlerde galiba mekanik tuşlar yok. Benim elimde EasySMX D10 var onda mekanik tuşlar var ve hall effect yerine TMR stick bunlar da yeni versiyonu gibi düşünebilirsin var. Benzeri GameSir Cyclone 2 falan var. Yani bütçen artıyorsa GameSir Cyclone 2 vb. de alınabilir.
Peki şunu al diyebileceğin gamepad hangisi?

PS şeması istiyorsan yukarıdaki Fantech PRO olanını alın.

Veya GameSir Nove 2 Lite alınabilir.

Bütçe artırıyım daha güncel bir şey alayım dersen de şu var.

Belirteyim Turco diye bir bavulcu var. Daha önceden ucuz diye GameSir Cyclone 2 alanlar olmuş. Adamlar şarj cihazını galiba ayırıp ucuza satmışlar. Sonradan da şarj cihazı isteyene kitleriz kafası, genelde bavulcular bunu yapar. Atıyorum klavye satacaklar, içerisindeki switchleri falan alırlar ayrı satarlar gibi. O yüzden Meyer Gaming, Gizala, GameSir Türkiye satıcıları hariç GameSir ürünü almayın. Bunların üçü de yetkili satıcısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,683
Üyeler
188,797
Son üye
anilT1
Geri