- Bütçe
- 2500
Logitech f710 kullanıyordum ama yeni bir kol almayı düşünüyorum. Playstation kolları bana rahat ve estetik tutuşlu geliyor ama o tip kol yok. F710 tutuş olarak güzel ama ps kolu kadar rahat tutulmuyor ve eli çok yoruyor. Öneri bekliyorum.
F710 kadar iyi mi bunlar?Fantech PS kolu ile aynı şemada gamepadleri var.
![]()
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Fantech Nova II Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Fantech Nova Pro V2 Oyun Kolu
Gamepower pek güvendiğim marka değil![]()
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bütçenin altında ama güzel koldur bütçen dahilinde gamesir nova 2 lite bakabilirsin
Tokatlar f710 u bunlarF710 kadar iyi mi bunlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamepower pek güvendiğim marka değil
F710dan kat kat iyi, gamepower dediğin ürün fason zaten ve forumda uzunca konuşulmuş konusu var herkes aldı herkes memnun asıl markası aolion f710 mu kaldı? Elinde 8 tane gamepad olan adama gamepower güvenmiyorum diyorsun kötü olsa atar mıyımF710 kadar iyi mi bunlar?
Gamepower pek güvendiğim marka değil
Hicam banada onerirmisin gemesir supernovami atk battle axe promu cyclone mi atk yi aldkm rgb sikintisindan iade etmistim ama guzeldi![]()
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bütçenin altında ama güzel koldur bütçen dahilinde gamesir nova 2 lite bakabilirsin
Supernova al bence cyclone a çıkmaya pek gerek yokHicam banada onerirmisin gemesir supernovami atk battle axe promu cyclone mi atk yi aldkm rgb sikintisindan iade etmistim ama guzeldi
Link varmi hocam 3k ya cikicam ben atk aldim oda guzeldi ama kararisizkm hangisini alim sizceSupernova al bence cyclone a çıkmaya pek gerek yok
ama force alsan olur arada 1500 vermeye bence pek değmiyor
Gamepower force attim yukarida, atkdan iyi supernovaLink varmi hocam 3k ya cikicam ben atk aldim oda guzeldi ama kararisizkm hangisini alim sizce
Peki şunu al diyebileceğin gamepad hangisi?F710 hall effecti bile yok, Logitech markası sayesinde ₺1000 üstüne satılıyor. Hall effect içermeyen gamepadlerin ederi ₺500-800 arası bence.
Evet malzeme kalitesi, hall effect vb. olarak F710'dan daha iyi ve konforlu. F710 kullanabileceğiniz en konforsuz gamepadlerden biri.
Hall Effect kısaca drift (yani uzun bir kullanımdan sonra, çubukların sen basmasan bile basılı kalmasıan yol açan sorun. Bu teknoloji onu neredeyse yok ediyor ve ömrünü 3-5 yıl daha uzatıyor. Ayrıca daha pahalı ürünlerde aynı mekanik klavyelerde olduğu gibi içinde plastik bir aksan yerine mekanik aksan oluyor. Bu da dövüş, platform vb. oyunları oynarken sana avantaj sağlıyor. Yine ömrünü uzatıyor ve hissiyatı daha iyi oluyor. Atıyorum çok zorlandığın bir platform oyununu daha kolay geçiyorsun gibi.
Bu gamepadlerde galiba mekanik tuşlar yok. Benim elimde EasySMX D10 var onda mekanik tuşlar var ve hall effect yerine TMR stick bunlar da yeni versiyonu gibi düşünebilirsin var. Benzeri GameSir Cyclone 2 falan var. Yani bütçen artıyorsa GameSir Cyclone 2 vb. de alınabilir.