Öneri Colorful Battleax RTX 5070TI NB EX 16GB Alınır mı, Alınmaz mı?

Şuan en ucuz 63 Asus Tuf, arada 12k var.
evet son uygun tuf u ben aldım sdjfhbgjldbnfg. şaka değil bu arada amazonda son stoğu çektim sonra 58k ya geldi. bence alınır markaya çok takılmıyosan. tek fark satarken ben daha rahat satıcam sen çok az daha zorlanıcan

evet son uygun tuf u ben aldım sdjfhbgjldbnfg. şaka değil bu arada amazonda son stoğu çektim sonra 58k ya geldi. bence alınır markaya çok takılmıyosan. tek fark satarken ben daha rahat satıcam sen çok az daha zorlanıcan
Markayı biliyorum aslında, anakart tarafında çinlilerin OC denememelirinde ve GPU denemelerinde çokça gördüm. Zaten geçmişten gelen bir namı da var. Model bazında bilgi almak istedim aslında.

Yarın sabah çekerim kartı, teşekkürler herkese.

Markayı biliyorum aslında, anakart tarafında çinlilerin OC denememelirinde ve GPU denemelerinde çokça gördüm. Zaten geçmişten gelen bir namı da var. Model bazında bilgi almak istedim aslında.

Yarın sabah çekerim kartı, teşekkürler herkese.
model olarak markaya göre daha iyi çek hocam hayırlı olsun

20K kuponda varsa ne duruyosun hocam yapıştır gelsin.
Güle güle kullan.

Merhaba arkadaşlar,

Rastgele bakarken Colorful Battleax GeForce RTX 5070TI NB EX 16GB-V GDDR7 modeline denk geldim. Aşağıda görseli ve videoyu ekleyeceğim, ama izlediğim kadarıyla bu kartın soğutması neredeyse Asus TUF seviyesinde gibi duruyor ve performans değerleri de birbirine çok yakın gibi gözüküyor.

Bu kart SFF değil, bu yüzden tercih etmek istiyorum. Performans/fiyat açısından düşünüyorum ama tereddütlüyüm: Bu ekran kartını almaya değer mi? Alınır mı?

Aşağıdaki kupon durumum var:
📌 Hepsiburada ve Amazon’da geçerli 20.000 TL kupon puanım bulunuyor ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Bende var sadece yazın 45 derece adana sıcağında yerde hava almayan yerde 70 derece gördüm Resident evil 2'de hdr açmıştım. Max 63 falan görüyorum

Aldım kartı arkadaşlar zaten, yarın teslim edilecek. Teşekkürler.

Kartı teslim alıp sisteme montajladım. Fiziksel olarak beklediğimden büyük bir kart; karşılaştırma amacıyla eski kartımla birlikte görselleri ekledim.

Kasa içindeki duruşu fotoğraflara kıyasla daha iyi görünüyor. Fanlar %60 seviyesine kadar oldukça sessiz çalışıyor. FurMark testinde karttan belirgin bir fan sesi duymadım. Benchmark testlerinde sıcaklıklar genellikle 65 °C civarında seyretti, maksimum 68 °C değerini 2K çözünürlükte yaklaşık 10 dakikalık testte gördüm.

Kartla ilgili undervolt sonrası ek bir inceleme paylaşmayı planlıyorum. Satın almadan önce Türkçe kaynak bulmakta zorlanmıştım.
Oyun tarafında BF6 ile test yapabildim. Henüz undervolt uygulamadan, 2K çözünürlük ve FPS ayarlarında sıcaklıklar 56–58 °C aralığında gezdi. Boşta masaüstünde sıcaklıklar 38–40 °C civarında.

Satın alma sürecinde Asus TUF modelini değerlendirmiştim; ancak zamlar sonrası bu seçenekten vazgeçtim. Aynı dönemde MSI Inspire modelini yaklaşık 57K seviyesinde almayı planlıyordum. Sonrasında bu karta yöneldim ve Asus TUF ile uzunluk olarak benzer, kalınlık olarak ise yaklaşık 1 cm daha ince bir yapı sunduğunu gördüm. Fiyat farkı da göz önüne alındığında, soğutma performansı açısından oldukça yakın sonuçlar sunması olumlu bir izlenim bıraktı.
Olumsuz sayılabilecek tek nokta, kutu içeriğinden GPU destek aparatı çıkmaması.

old.webp
Medya (3).webp

Genel fotoğraflar:
Medya (8).webp
Medya (7).webp
Medya (5).webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler