Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

hocam memnun kalmayacaksın derken maddi açıdan sadece ön kamerası biraz daha iyidir 16 dan 70-80k düz 17 ye verene kadar 16 alınması daha mantıklı geliyor bana görünüş olarakta aynılar zaten
hocam iphone kamerası çok hoşuma gidiyor ayrıca depolama ve 120hz de avantaj 16 da yok bunlar.

Aradaki fiyat farkına asla değmez.

birkaç ay sonra 18 proya geçer üstüne ekleyip
nasıl olsa iphone değer koruyor
Değer koruma değil mesele fazla talep olduğu için yüksekte kalıyor.

Ona bakarsan aradaki fiyat farkını altına atsan 18 çıktığında sadece belkide altınla 1 telefon daha alabilcen.

Değer koruma değil mesele fazla talep olduğu için yüksekte kalıyor.

Ona bakarsan aradaki fiyat farkını altına atsan 18 çıktığında sadece belkide altınla 1 telefon daha alabilcen.
iphone severlere anlatamazsın onu telefonu satıp değiştirdikleri için fark etmiyorlar

7 yıldır İPHONE 11 kullanıyorum, bende düz iphone 17 alacağım

yeni aldım zaten hocam ama iphone daha hoş geliyor. burada bilmek istediğim kronik sorununun olup olmadığı.
Ne gibi dostum ? Yani eger ki marka takintin ve populer kulture yatkinsan o zaman degis dostum degisebilirsen. Ama daha iyi telefon oldugu icin degil.

Ne gibi dostum ? Yani eger ki marka takintin ve populer kulture yatkinsan o zaman degis dostum degisebilirsen. Ama daha iyi telefon oldugu icin degil.
Hocam iphone kullanımı daha basit önceden telefonları çok inceleyip apk vs çok uğraşırdım şuan hiç uğraşmıyorum ayrıca iphonedan çektiğim fotoğrafları daha çok beğeniyorum ama samsungta açı ayarlayıp çekince daha net fotoğraflar çekilebiliyor. Ben çok açı ayarlamam açıkçası çıkartıp çekerim direkt.

Hocam iphone kullanımı daha basit önceden telefonları çok inceleyip apk vs çok uğraşırdım şuan hiç uğraşmıyorum ayrıca iphonedan çektiğim fotoğrafları daha çok beğeniyorum ama samsungta açı ayarlayıp çekince daha net fotoğraflar çekilebiliyor. Ben çok açı ayarlamam açıkçası çıkartıp çekerim direkt.
Degil ama senin tercihin dostum bu kisimda akil almanin mantigi yok almak istiyorsan al

Bende bir androidciyim fakat şuanda piyasadaki en mantıklı model iphone 17.
Sade ve sana herşeyi vaad ediyor.
Eskisi gibi eksik bir yanıda yok.
herhangi bir kroniğide yok.
S23u dan sonra wow denecek bir kalite artışı olmaz ama güzel telefondur özellikle ana kamerası çok tatmin edecektir.
Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,440
Üyeler
188,757
Son üye
kkratos
Geri