İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

evet barracuda xden çok daha mantıklı
Diğer ürünlerim razerdı o yüzden aklımdaydı. Ama kablosuz ekipmanlara geçersem razer almam artık zor çok pahalı çünkü. İnşallah pişman etmez aldığıma beni. Alan bir iki kişi bassları ve ses yüksekliğini beğenmemiş bakıp göreceğiz.

Hocam ben cloud 2 den geçtim bugün geldi kulaklık ama %50 alınca ses çok kısık geliyor bende mi sorun var bilemedim cloud 2 yi 50 de kullanıyordum hatta bunda çok kısık geldi baslar hiçbir şekilde 0 yok eq ayarları yaptım valoranta çektim oradan bas açtım tatmin edici oldu valoda silah sesleri çok yüksek geliyor mesela ses kasiliyor güzel alışması güç biraz ama sanki 3d açık gibi yani sadece stereo değil gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 2 kadife pedi taktım da izelasyondna mı bilmiyorum sesler çok kötü geldi çok tiz kalitesiz gibi
%50de her kulaklık aynı sesi vermez zaten sesi yükselt. Ben %38-40da kullanıyordum diğer kulaklıklarda bunda 60-62. İlk geldiğinde ses bana da farklı gelmişti eq yaptıktan sonra tatmin edici oldu, kulağın alışık değil her kulaklıkta farklı hissediyo insan

kafa bandı için kılıf linki alabilir miyim? Konudaki linkleri açamadım.
Linkteki ürün bittiyse kendiniz araştırmanız gerekiyor mlsf

%50de her kulaklık aynı sesi vermez zaten sesi yükselt. Ben %38-40da kullanıyordum diğer kulaklıklarda bunda 60-62. İlk geldiğinde ses bana da farklı gelmişti eq yaptıktan sonra tatmin edici oldu, kulağın alışık değil her kulaklıkta farklı hissediyo insan

En son olarak önerebileceğin bir eq ayarı var mı hocam

abime x9 aldık ve şu sorunu farkettik(rahatsız etti) kulaklıkdan sesi kısınca direkt pc daki ses barıda sesi kısılıyor veya artıyor bu sizde de oluyormu çözümü varmı?
Dediğinizi çözebildinizmi hocam.

• Üzgün
Reaksiyonlar: swan

Hocam peki mikrofon kaliteli ama cızırtı var yani dip ses sıkıntı şu mikrofonu çıkartıyorum ve ses kaydedici açıyorum o cızırtı geliyor hala lakin dongella telefona bagliyorum sıkıntı yok kabloyla bağlıyorum sıkıntı yok

Hocam peki mikrofon kaliteli ama cızırtı var yani dip ses sıkıntı şu mikrofonu çıkartıyorum ve ses kaydedici açıyorum o cızırtı geliyor hala lakin dongella telefona bagliyorum sıkıntı yok kabloyla bağlıyorum sıkıntı yok
Mikrofonu tam oturtamıyor olabilir misin dongle'ı başka portlara takmayı dene anakartın arkasındaki vs

Geri