Asulgard
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 935
Hacı neyin kafasını yaşıyosunuz? Bi kartta kıyaslama yaparken sadece Memory tempe mi bakılır? Noise normalized testlere de bok atmışsın ki standard kullanıcı için en önemlisi budur, fanlar son rpm de kafa ütüler, düzgün fan curve de aldığın performansa bakarsın.Normalde böyle çarpıtmalara cevap vermek için uğraşmam amd kartlar umrumda bile değil bana para kazandıramıyor, rakibine kıyasla nerde OC yeteneği varmış? Bas bakalım biraz memory ocsizin gibi insanlara çok detaylı anlatmak lazım anlatalım.
1- 90 fazla olanın memory olduğunu söyleyen kim? O Kartı o gpu clocka çekip test etmen gerekiyor diyorum, ne alakası var memory ile diyor rezalet, gözü de yok olsa pure 2800 lerde benzer derecede prime ile görecek ama işte.
2- Backplate de bir tane bile termal ped olmayan berbat bir modeli savunuyorsun?
3- 1200 rpm diye savunduğun kart fan eğrisini tutarken berbat sonuçlar veriyor
4- Çok üzüldüğün için noise normalised de ekliyorum memory yönünde. Senin mantığa göre pulse nitro+ dan daha iyi öyle mi? Bağırtma yavki prime o zaman en iyisi buyur noise normalised bak bak bağırtma diye yaz.
5- Son kullanıcının tecrübesi asıldır tüm reddit kartın tempini tartıştı +95 görüyor diye hala pulse pulse aynen pulse
Arada 5 derece var Memory tempde, peki bunun VRM, Hotspot ve Averaj temp tablolarını neden koymuyosun? Çünkü senin savunduğuna ters kalıyor di mi? Dur ben koyayım onları da
Asus Prime ve Tuf lar Nvidia 5000 serilerinde başarılı ama RX 9000 serisinde geride. Tartışma bence boşuna uzuyor burda.