Hangi tableti tercih etmeliyim?

Basent

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Herkese iyi forumlar. Oyun, gündelik işler, video film dizi izleme gibi şeyler yapacağım ama ağırlık oyun diyebilirim. Aklımda 2 tablet var. Honor Pad V9 ve Xiaomi Pad 7. Sizce hangisini almalıyım? Hangisi beni uzun yıllar götürür ve oyunlarda daha iyi performans verir? tabii ki ekran kalitesi de önemli bir şeyler izleyeceğim için. Genel olarak baktığımızda hangisini almak daha mantıklı?

honor daha iyi işlemci batarya açısından

Uzun yıllar götürür mü beni? Güncelleme desteği kaç yıl veriyor bilginiz var mıdır hocam?
3 yıl güncelleme desteği var uzun yıllar götürür gibi digeri içinde aynıları geçerli

3 yıl güncelleme desteği var uzun yıllar götürür gibi digeri içinde aynıları geçerli
Xiaomi pad 7 ekran çözünürlüğü v9'a göre daha iyi ama dediğiniz gibi işlemci kıyaslamasına baktığımda v9 daha önde. Ama honor marka olarak emin olamıyorum. Xiaomi telefon kullandım, diğer bir sürü ev aletlerini kullandım seviyorum. Tabletten pek anlamıyorum, ikisi karşılaştırılıyor en çok kararsız kaldım. Aradaki fiyat farkına değecek performans farkı olur mu ki?

Xiaomi pad 7 ekran çözünürlüğü v9'a göre daha iyi ama dediğiniz gibi işlemci kıyaslamasına baktığımda v9 daha önde. Ama honor marka olarak emin olamıyorum. Xiaomi telefon kullandım, diğer bir sürü ev aletlerini kullandım seviyorum. Tabletten pek anlamıyorum, ikisi karşılaştırılıyor en çok kararsız kaldım. Aradaki fiyat farkına değecek performans farkı olur mu ki?
sadece işimi görsün yeter diyorsanız fiyat farkına gerek yok xiaomiyi alabilirsiniz

sadece işimi görsün yeter diyorsanız fiyat farkına gerek yok xiaomiyi alabilirsiniz
Sadece işimi görsün değil de oyun performansı iyi olsun akıcı ve kasma donma olmasın. Dizi film video falan izlerken ekran kalitesine de önem veriyorum. Uzun yıllar da götürsün istiyorum. Bunların hepsine bakınca sanırım sizin tavsiyeniz v9'dan yana hocam.

Geri