Çokomelli değil kanka takma kafaya sökerken sadece dikkatli sök ilerde macun ince şekilde bal gibi uzuyor pat anakarta düşüyor silmek uğraştırıyorYeni montaj yaptım yandan macun gözüküyor. Cpu frame var sorun çıkmaz diye düşünüyorum böyle kurulumu tamamlayayım mı?
Alıntıyı görüntüle
Merak edip açtım macun o kadar kuruymuş ki bütün hepsini dışarı atmış orta boş kalmışÇokomelli değil kanka takma kafaya sökerken sadece dikkatli sök ilerde macun ince şekilde bal gibi uzuyor pat anakarta düşüyor silmek uğraştırıyor
bilgisayarcıya verme sil geç macun sür kullan bilgisayarcı şu basit durumdan seni içinden çıkılmayacak duruma sokabilir hiç bulaşmaMerak edip açtım macun o kadar kuruymuş ki bütün hepsini dışarı atmış orta boş kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çıkmıyoda üşendim bilgisayarcıya veririm
Alıntıyı görüntüle
yok aman aman izopropil alkol ve selülozik tinerden başka şey kullanma elektronikteKolonya peçete sildim sildim çıkmadı aseton daha iyi olur mu?
sök iki dakka braketi bir şey olmazKolonya peçete sildim sildim çıkmadı aseton daha iyi olur
hatta sökmene de gerek yok ya sür macunu geç risk alma şu kadarcık şeydenKolonya peçete sildim sildim çıkmadı aseton daha iyi olur mu?
Böyle yaptım ama macun gidikti büyük ihtimal baya kuruydu.Sağını solunu silmene gerek yok. Havlu kağıda kolonya damlat işlemcinin üzerini sil. Sonra aşağıdaki metot ile macunu yenile kapat.
Ha bir de not olarak macunun fazlası sorun yatmaz ama az sürersen ısı artışı olur haberin ola
Alıntıyı görüntüle
İlla vardır ya yaşadığın yerin stoğuna bak öyle gitBöyle yaptım ama macun gidikti büyük ihtimal baya kuruydu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elden alabileceğim vatan, teknosa, mediamarkt fp termal macun var mı?
Thermal grizzly kyronaut aldım senin attığın şekilde mi uygulayayım yoksa yanında spatula varmış yayayım mı?Sağını solunu silmene gerek yok. Havlu kağıda kolonya damlat işlemcinin üzerini sil. Sonra aşağıdaki metot ile macunu yenile kapat.
Ha bir de not olarak macunun fazlası sorun yatmaz ama az sürersen ısı artışı olur haberin ola
Alıntıyı görüntüle
AM5 için attığım yöntem en iyisi. Uğraşırım dersen yayabilirsin np.Thermal grizzly kyronaut aldım senin attığın şekilde mi uygulayayım yoksa yanında spatula varmış yayayım mı?