Termal macun fazla mı?

Phoenix

80+
Reaksiyon skoru
6
Yeni montaj yaptım yandan macun gözüküyor. Cpu frame var sorun çıkmaz diye düşünüyorum böyle kurulumu tamamlayayım mı?
1000060178.webp

Yeni montaj yaptım yandan macun gözüküyor. Cpu frame var sorun çıkmaz diye düşünüyorum böyle kurulumu tamamlayayım mı?
Alıntıyı görüntüle
Çokomelli değil kanka takma kafaya sökerken sadece dikkatli sök ilerde macun ince şekilde bal gibi uzuyor pat anakarta düşüyor silmek uğraştırıyor

bir şey olmaz

Çokomelli değil kanka takma kafaya sökerken sadece dikkatli sök ilerde macun ince şekilde bal gibi uzuyor pat anakarta düşüyor silmek uğraştırıyor
Merak edip açtım macun o kadar kuruymuş ki bütün hepsini dışarı atmış orta boş kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkmıyoda üşendim bilgisayarcıya veririm
1000060179.webp

Merak edip açtım macun o kadar kuruymuş ki bütün hepsini dışarı atmış orta boş kalmış

Çıkmıyoda üşendim bilgisayarcıya veririm
Alıntıyı görüntüle
bilgisayarcıya verme sil geç macun sür kullan bilgisayarcı şu basit durumdan seni içinden çıkılmayacak duruma sokabilir hiç bulaşma

Kolonya peçete sildim sildim çıkmadı aseton daha iyi olur mu?
yok aman aman izopropil alkol ve selülozik tinerden başka şey kullanma elektronikte

Kolonya peçete sildim sildim çıkmadı aseton daha iyi olur
sök iki dakka braketi bir şey olmaz

Kolonya peçete sildim sildim çıkmadı aseton daha iyi olur mu?
hatta sökmene de gerek yok ya sür macunu geç risk alma şu kadarcık şeyden

Sağını solunu silmene gerek yok. Havlu kağıda kolonya damlat işlemcinin üzerini sil. Sonra aşağıdaki metot ile macunu yenile kapat.

Ha bir de not olarak macunun fazlası sorun yatmaz ama az sürersen ısı artışı olur haberin ola 👍

Ekran görüntüsü 2026-02-02 140903.webp

Sağını solunu silmene gerek yok. Havlu kağıda kolonya damlat işlemcinin üzerini sil. Sonra aşağıdaki metot ile macunu yenile kapat.

Ha bir de not olarak macunun fazlası sorun yatmaz ama az sürersen ısı artışı olur haberin ola 👍

Alıntıyı görüntüle
Böyle yaptım ama macun gidikti büyük ihtimal baya kuruydu.

Elden alabileceğim vatan, teknosa, mediamarkt fp termal macun var mı?

Böyle yaptım ama macun gidikti büyük ihtimal baya kuruydu.

Elden alabileceğim vatan, teknosa, mediamarkt fp termal macun var mı?
İlla vardır ya yaşadığın yerin stoğuna bak öyle git

iletken bir yapıya sahip değil termal macun, fazla da sürsen bir sıkıntı oluşturmaz

Alıntıyı görüntüle
Thermal grizzly kyronaut aldım senin attığın şekilde mi uygulayayım yoksa yanında spatula varmış yayayım mı?

Geri