🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bu direk mantıksız 68 e ikinci el 5080 bu model hiç alınmaz
hocam sana sorayım 17.1k dan 9060xt mükemmel durumda yazan amazon 6 taksit pulse aldım 650tl puan gelecek
n11de 2cm daha büyük olan xfx 9060xt var 18150tlye geliyor ,sen olsan hangisini alırdın

hocam sana sorayım 17.1k dan 9060xt mükemmel durumda yazan amazon 6 taksit pulse aldım 650tl puan gelecek
n11de 2cm daha büyük olan xfx 9060xt var 18150tlye geliyor ,sen olsan hangisini alırdın
Bütçen sadece 17.1 ise mecbur pulse alırdım ama bütçem1000 TL daha varsa ki bence verilmeli bir şekilde sıfır kapalı kutu her zaman daha mantıklı bir tercihtir

Bazen kapalı kutu 0 ürün sadece dış kutuda hasarlı ürünler olabiliyor

aşırı fiyat avantajı yoksa sıfır daha mantıklı amazonun sunduğu iade sadece ücret iadesi mesela kasımda 30 k dan aldığın 9070 xt pluse şimdi 35.8k bunu depodan bu fiyata almış olsan ve bir sorun çıksa alacağın para 30k ve bunla 9070xt alamayacaksın ve bu sadece 3 ay olan fiyat farkı daha da artacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada ben sapphire servisine yazdım garanti var mı diye faturanıza istinaden 2 yıldır cevabını verdiler bu ilk alıp iade eden kişinin faturasına istinaden büyük ihtimalle bana verdikleri tarih aralık 12 başlamış ben ocak da almıştım belki de garantisi oluyordur deneyimlemek lazım kutusu açılmış olması dert değil de 1 yıl garanti çok sıkıntı

Son düzenleme:
aşırı fiyat avantajı yoksa sıfır daha mantıklı amazonun sunduğu iade sadece ücret iadesi mesela kasımda 30 k dan aldığın 9070 xt pluse şimdi 35.8k bunu depodan bu fiyata almış olsan ve bir sorun çıksa alacağın para 30k ve bunla 9070xt alamayacaksın ve bu sadece 3 ay olan fiyat farkı daha da artacaktır

Ha bu arada ben sapphire servisine yazdım garanti var mı diye faturanıza istinaden 2 yıldır cevabını verdiler bu ilk alıp iade eden kişinin faturasına istinaden büyük ihtimalle bana verdikleri tarih aralık 12 başlamış ben ocak da almıştım belki de garantisi oluyordur deneyimlemek lazım kutusu açılmış olması dert değil de 1 yıl garanti çok sıkıntı
sapphire öyle bir şey yaparsa adamın dibidir

sapphire öyle bir şey yaparsa adamın dibidir
keşke olsa aşırı iyi olur 1 yıl amazon ücret iadesi 2 yıl servis ama ben ilk alındığı faturayı kastediyorlar bence biri gönderse deneyimlese burada anlatsa çok güzel olacak Ürün garantisi alış faturanıza istinaden 2 yıldır şu laf biraz kafamı karıştırıyor amazon depo ürünü olduğunu belirttim ama bana yine de bunu yazdılar göndermeden bilemiyecez herhalde

keşke olsa aşırı iyi olur 1 yıl amazon ücret iadesi 2 yıl servis ama ben ilk alındığı faturayı kastediyorlar bence biri gönderse deneyimlese burada anlatsa çok güzel olacak Ürün garantisi alış faturanıza istinaden 2 yıldır şu laf biraz kafamı karıştırıyor amazon depo ürünü olduğunu belirttim ama bana yine de bunu yazdılar göndermeden bilemiyecez herhalde
Kartın garantisini Endeks bilişim sağlıyor. Kendi sitesinden sorgulayın zaten garanti süresini yazacak. Nasıl ki ikinci el ürün aldığımızda fatura ile gidiyorsak burada da aynısı olması lazım. Zaten Endeks de Servispointe yönlendiriyor. Garantisi sorgulanamayan ve takip edilemeyen bir ürün olsa haklısınız. Yine de en net bilgiyi kartı götürünce alabiliriz.

Son düzenleme:
Kartın garantisini Endeks bilişim sağlıyor. Kendi sitesinden sorgulayın zaten garanti süresini yazacak. Nasıl ki ikinci el ürün aldığımızda fatura ile gidiyorsak burada da aynısı olması lazım. Zateb Endeks de Servispointe yönlendiriyor. Garantisi sorgulanamayan ve takip edilemeyen bir ürün olsa haklısınız. Yine de en net bilgiyi kartı götürünce alabiliriz.
ikinci elden aldığın üründeki faturada herhangi bir ikinci el yazısı yazmıyor satan kişiye faturalanmış fatura tarihinden itibarinde garantisi başlamış ama amazon depodan aldığın ürünlerde bariz bir şekilde ikinci el yazıyor ve kartın garanti başlangıcı genelde 1-2 ay öncesi oluyor mesela ben bu kartı 17 ocakta aldım ama garantisi aralıkta başlamış garanti bana bu fatura üzerinden bunu gönderdi Ürün garantisi alış faturanıza istinaden 2 yıldır. Sistemimizde 08/12/2027 yılına kadar garantisi mevcut görünmektedir hem fatura tarihleri farklı hem de faturada ikinci el yazıyor mesele 2 el yazması mesela sarı sitede alsan 2 el bi kart hem garanti tarihleri tutuyor faturayla hem de ikinci el ibaresi yok o yüzden garantisi olup olmadığını tam kestiremiyoruz

Ekler

• 1770065778072.webp
    1770065778072.webp
    23.7 KB · Hit: 42
  • 1770065816168.webp
    1770065816168.webp
    2.4 KB · Hit: 41
Kartın garantisini Endeks bilişim sağlıyor. Kendi sitesinden sorgulayın zaten garanti süresini yazacak. Nasıl ki ikinci el ürün aldığımızda fatura ile gidiyorsak burada da aynısı olması lazım. Zaten Endeks de Servispointe yönlendiriyor. Garantisi sorgulanamayan ve takip edilemeyen bir ürün olsa haklısınız. Yine de en net bilgiyi kartı götürünce alabiliriz.
Şöyle bir durum var bu kartların sn girince garntileri cıkıyordur illaki 2 3 yıl olarak . Ama amazonun söylediği 1 yıl sadece ücret iadesi. Bu kartlar 2 . yılında bozulunca servis e gönderdin kabul ettiller kart a rapor cıktı değişim felan neyse . O raporla gene amazona dönmemiz gerekiyor satıcı firma o sonuçta onunda tek telafisi ücret iadesi olur ? Yeni gpu dengiyle değişim felan hikaye olur gibi geliyor bana.

Ayrıca 5070ti tuf beyaz gelmiş 59k

hocam benim monitörü aldınız heralde :D cuma günü sipariş vermiştim iptal etmişler dün.hayırlı olsun sizin nasibinizmiş demek ki

Benim de iptal oldu hocam ve tekrar stoka girdi. Niye iptal oluyor anlamadım. Depoda kayıp veya sorunlu bir ürün olabilir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-03 105239.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-03 105239.webp
    22 KB · Hit: 52
Amazon depodan MSI MAG A850GL White 850W 80+ Gold PSU aldım.
İyi- Kutuda Hasar ve Kılcal çizik diyordu.
Kutuda herhangi bir hasar yoktu.
Psu'da minicik bir çizik vardı. Alan kişi çiziği görüp iade etmiş. Psu'yu bile takmamis.
Kurulumu yaptım sorunsuz çalışıyor şimdilik.
1000264072.webp
1000264074.webp
1000264078.webp
1000264077.webp
1000264076.webp

Geri