THH SÜRECİNE KATKI SAĞLAR MISINIZ?(ASUS)

ilkersssuygun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
merhaba arkadaşlar size olayı baştan anlatıyorum asus rog aimpoint 3 wirelles mouse aldım 1.5 yıl önce sonra baktım 3 4 aydır sağ ve sol tıklama tuşunda çok fazla mekanik boşluk vardı yani mouseyi salla sağ sol tıklama tuşlarından çok ses geliyor ve genelde lol oynarım sağ tıklarken farklı bir ses hafif zorlama tarzı bir sıkıntım vardı garantiye gönderdim penta teknoloji ilgileniyordu sonrasında teknik servisden haber gelmesi bu salı gönderdim bugün aradım ve kontrolünü yaptık falan dedi herhangi bir kusur vs bulunmamaktadır yeni bir mouse açıp karşılaştırdık falan dedi rica ettim nazik konuştum ve sonucunda bende isterim sizin mouseyi imha edip size yeni mouse vermeyi ama asus bu konularda sorun yaratıyor bu bir sorun değildir vs tarzı konuştu sonrasında minimal farklar olabilir tarzı konuştu ama geçiştirdi tamam dedim kullanıcı hatası vs bulunmaktamıdır dedim hayır sorunsuz çalışıyor dediler tamam eyvallah 3 4 kere servis raporunu istedim mailime atmadılar tamam atmak zorunda değiller ama mail istedim atmadılar ürünün içinde var servis raporu dediler ürünümü bana hiçbir sorun yok vs demeden onaralım demeden göndermişler kargoyla tamam kargo kodunu verin biz bilmiyoruz dediler size mesaj gelir dediler servis raporu için 2 3 kere aradım mail attım THH ye başvurmak için (aralarda ise onarım değişim yapar mısınız diye rica da ettim) baktım atmadılar gün bitti bitmeden ben THH başvurdum video delillerini vs attım şikayet konusuna
1770391024658.webp

böyle bir yazı gönderdim video fotoğraf vs delillerini ekledim
bu da video ilk defa THH başvuruyorum hatam varmı süreci hızlandırcak ya da beni bilgilendirebilecek varmı bu biraz sinir bozdu ama biraz araştırdım bu üst segment bir mouse diye geçiyor ucuz segment olsa anlarım ama üst segment mouselerde böyle sorunların garanti bitene kadar olmaması gerek bence iyi kötü yorumlarınızı merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim sadece hak aramak istiyorum 2 yıl önce 2300TL ye almışım

THH uzun sürer. İlk önce CİMER'e ve ŞikayetVar'a yazsaydın. Özellikle bu ikisinden anında dönüş alabilirdin.

@ilkersssuygun Başvur, oralarda da kalsın. Şikayetvar'da zaten sürekli şikayetin gözükür.

@ilkersssuygun yaz yaz. Her yere yaz anasını satayım. Neticede haklı bir tüketicisin.

Bu modelin özelliği böyle derler işin içinden çıkarlar. Sen de tecrübe edinmiş olursun.
Sonuçta mouse çalışıyor. Sadece tıklama sesi çıkarıyor. Sesi sen beğenmemiş olabilirsin.

tek tıklama sesi de değil garip bir his oluyor engelliyor da hafif garip yani normal mouse tıklaması değil
Bu modelin özelliği böyle derler işin içinden çıkarlar. Sen de tecrübe edinmiş olursun.
Sonuçta mouse çalışıyor. Sadece tıklama sesi çıkarıyor. Sesi sen beğenmemiş olabilirsin.

Bu modelin hepsi öyleyse zaten savunma bu olur haklı da çıkarlar ama sadece konu sahibindeki üründe olan bir şeyse o savunma pek olmaz gibi.

THH uzun sürer. İlk önce CİMER'e ve ŞikayetVar'a yazsaydın. Özellikle bu ikisinden anında dönüş alabilirdin.
THH talebi uzun sürmez. 15 günlük bir cevap süresi bekleniyor daha sonrasında cevaba göre zaten sonuçlanıyor. Kararı firmanın yapması içinde bir süre belirleniyor. Buna istinaden hakkını alabilmen için ortalama 2 küsür ay beklemen gerekiyor gayet de yeterli bir süre.

merhaba arkadaşlar size olayı baştan anlatıyorum asus rog aimpoint 3 wirelles mouse aldım 1.5 yıl önce sonra baktım 3 4 aydır sağ ve sol tıklama tuşunda çok fazla mekanik boşluk vardı yani mouseyi salla sağ sol tıklama tuşlarından çok ses geliyor ve genelde lol oynarım sağ tıklarken farklı bir ses hafif zorlama tarzı bir sıkıntım vardı garantiye gönderdim penta teknoloji ilgileniyordu sonrasında teknik servisden haber gelmesi bu salı gönderdim bugün aradım ve kontrolünü yaptık falan dedi herhangi bir kusur vs bulunmamaktadır yeni bir mouse açıp karşılaştırdık falan dedi rica ettim nazik konuştum ve sonucunda bende isterim sizin mouseyi imha edip size yeni mouse vermeyi ama asus bu konularda sorun yaratıyor bu bir sorun değildir vs tarzı konuştu sonrasında minimal farklar olabilir tarzı konuştu ama geçiştirdi tamam dedim kullanıcı hatası vs bulunmaktamıdır dedim hayır sorunsuz çalışıyor dediler tamam eyvallah 3 4 kere servis raporunu istedim mailime atmadılar tamam atmak zorunda değiller ama mail istedim atmadılar ürünün içinde var servis raporu dediler ürünümü bana hiçbir sorun yok vs demeden onaralım demeden göndermişler kargoyla tamam kargo kodunu verin biz bilmiyoruz dediler size mesaj gelir dediler servis raporu için 2 3 kere aradım mail attım THH ye başvurmak için (aralarda ise onarım değişim yapar mısınız diye rica da ettim) baktım atmadılar gün bitti bitmeden ben THH başvurdum video delillerini vs attım şikayet konusuna Alıntıyı görüntüle
bu da video ilk defa THH başvuruyorum hatam varmı süreci hızlandırcak ya da beni bilgilendirebilecek varmı bu biraz sinir bozdu ama biraz araştırdım bu üst segment bir mouse diye geçiyor ucuz segment olsa anlarım ama üst segment mouselerde böyle sorunların garanti bitene kadar olmaması gerek bence iyi kötü yorumlarınızı merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim sadece hak aramak istiyorum 2 yıl önce 2300TL ye almışım
Asusun birden fazla servisi var hocam, asusa yazıp başka bir servise daha göndermek istediğini yaz belki yardımcı olurlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba arkadaşlar size olayı baştan anlatıyorum asus rog aimpoint 3 wirelles mouse aldım 1.5 yıl önce sonra baktım 3 4 aydır sağ ve sol tıklama tuşunda çok fazla mekanik boşluk vardı yani mouseyi salla sağ sol tıklama tuşlarından çok ses geliyor ve genelde lol oynarım sağ tıklarken farklı bir ses hafif zorlama tarzı bir sıkıntım vardı garantiye gönderdim penta teknoloji ilgileniyordu sonrasında teknik servisden haber gelmesi bu salı gönderdim bugün aradım ve kontrolünü yaptık falan dedi herhangi bir kusur vs bulunmamaktadır yeni bir mouse açıp karşılaştırdık falan dedi rica ettim nazik konuştum ve sonucunda bende isterim sizin mouseyi imha edip size yeni mouse vermeyi ama asus bu konularda sorun yaratıyor bu bir sorun değildir vs tarzı konuştu sonrasında minimal farklar olabilir tarzı konuştu ama geçiştirdi tamam dedim kullanıcı hatası vs bulunmaktamıdır dedim hayır sorunsuz çalışıyor dediler tamam eyvallah 3 4 kere servis raporunu istedim mailime atmadılar tamam atmak zorunda değiller ama mail istedim atmadılar ürünün içinde var servis raporu dediler ürünümü bana hiçbir sorun yok vs demeden onaralım demeden göndermişler kargoyla tamam kargo kodunu verin biz bilmiyoruz dediler size mesaj gelir dediler servis raporu için 2 3 kere aradım mail attım THH ye başvurmak için (aralarda ise onarım değişim yapar mısınız diye rica da ettim) baktım atmadılar gün bitti bitmeden ben THH başvurdum video delillerini vs attım şikayet konusuna Alıntıyı görüntüle
Asusun birden fazla servisi var hocam, asusa yazıp başka bir servise daha göndermek istediğini yaz belki yardımcı olurlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri