Çözüldü✓ Rx 6800 xt/rx 6800 mü? Yoksa Rtx 4060/5050/3080 ti mi?

Onlara bakmadım ama Amd olan xfx vardı hatta ben model ve fiyatları yazıyorum
Rx 6800 xt: Msı gaming trio:12.500₺
Rx 6800:xfx ekran kartı 12.000₺
Rtx 3080 ti:gigabyte eagle 3 fanlı 12.000₺
Rtx 4060:Asus dual 10.750₺
Rtx 5050:Asus Dual 10.990
Fiyatlar bu
eagle iyi bir model değil aslında ama 3080tinin fiyatı iyi.

Fiyat olarak dediğim gibi inanılmaz iyi. Profilindeki yorumlarda iyi sadece fiyattan dolayı ve pg olmamasından dolayı daha önce işlem görmüş bir kart olabilir izlenimi verdi bana.
Olabilir ama uyguna almam gerek bütcem zaten 12k olduğu için ve sırf bunun için hafızayı kısıcam çünkü iyi bir ekran kartım olsun istiyorum ve mutlaka geleceğe dönük olsun istiyorum oyun vb. İşlerle uğraşırken rahat edim istiyorum

2.elden alıcam vram sıkıntısı olmasın diye ve güncele yakın olsunlar diye yazdım 3080 ti ı 12k gibi uyguna buldum eğer elinde yine uyguna Satan varsa bana ulaşabilir 700w psu kullanıcam olmazsa 750 alıcam ve işlemcimide r5 5600 yada x modeline yükseltmeyi düşünüyorum
3080ti kelepir varsa al geç ama testi güzel yap

Olabilir ama uyguna almam gerek bütcem zaten 12k olduğu için ve sırf bunun için hafızayı kısıcam çünkü iyi bir ekran kartım olsun istiyorum ve mutlaka geleceğe dönük olsun istiyorum oyun vb. İşlerle uğraşırken rahat edim istiyorum
O zaman şansını bir dene. 6800xt ve 3080ti kullanmış birisi olarak sadece dlss için bile düşük vramli bir kart tercih edilir. FSR ın görüntü kalitesi berbat çünkü. Fsr 4 de resmi destekli olmadığı için oyunları modalamk gerekiyor.

O zaman şansını bir dene. 6800xt ve 3080ti kullanmış birisi olarak sadece dlss için bile düşük vramli bir kart tercih edilir. FSR ın görüntü kalitesi berbat çünkü. Fsr 4 de resmi destekli olmadığı için oyunları modalamk gerekiyor.
3060 ti almayı düşünüyordum normalde ama rtx 3080 ti daha güçlü kaldığı için onu tercih ettim olmazsa zorlayabilirsem 3070 ti falanda düşündüm ama vram sıkıntısı da çekmek istemedim pek

O adamı bende gördüm ama niye bu kadar ucuz önceden 18 e felan ilana girmis şimdi 12k sahibinden üzerinde 29 adet felan satışı var ama whassap profilinde sol tarafda beyazlık var sahtede olabilir dikkat edin hocam
evet inanmayın dolandıcı eski ilan alıp pasife çekiyorlar daha sonra uzun zamandır satılmamış gibi gösterip uyguna koyuyorlar fiyatı o 29 adet satışta genelde yan hesaplarından kendi satın aldığı 200tl lik ürünler birde aklınızda kalsın bir satıcının 20 değerlendirmesi olupta hepsi 5 yıldızsa risklidir çünkü çoğu insan en ufak detaydan puan kırarlar ben fazla patpat koydum diye açmakta zorlandığı için puan kırmıştı birisi

evet inanmayın dolandıcı eski ilan alıp pasife çekiyorlar daha sonra uzun zamandır satılmamış gibi gösterip uyguna koyuyorlar fiyatı o 29 adet satışta genelde yan hesaplarından kendi satın aldığı 200tl lik ürünler birde aklınızda kalsın bir satıcının 20 değerlendirmesi olupta hepsi 5 yıldızsa risklidir çünkü çoğu insan en ufak detaydan puan kırarlar ben fazla patpat koydum diye açmakta zorlandığı için puan kırmıştı birisi
Teşekkürler zaten başka biri ile palit ekran kartını 14500 13500 e indirdim kutusu herşeyi vardı testlerinde attı adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mutlaka dikkat edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,004
Üyeler
189,957
Son üye
TUGORENN
Geri