- Reaksiyon skoru
- 22
üff bune be düştümlian li o11 Dynamic mini v2 flow.
üff bune be düştümlian li o11 Dynamic mini v2 flow.
Boşta 50-65 bi tık fazla değil mi hocam merakımdan soruyorum.boşta 50-65 arası yükte de maks 75. çipset 40-50 arası genelde. SSDler 40-50 arası. Bu sıcaklıklar hiçbir şey bu parçalar için çok da kafana takma boşuna başın uğuldamasın fandan![]()
Sen bilirsin ama o sıcaklık spikelarını çok da ciddiye almanı önermem70 i görürse kalp krizi geçiyorum sdflhnsljdnhfbjlsdbnf ben kasa değişeyim en iyisi
benim boşumda operada 70 sekme açık arkada da 15 sabit uygulama var sjdkfgkjsd 65 ten kastım 65 te takılmıyor oraya anlık çıkıp iniyor. fanların step up time ını 0.3 0.7 yapmazsan çok gereksiz fan sesi duyuyorsun.Boşta 50-65 bi tık fazla değil mi hocam merakımdan soruyorum.
Hocalarım sistemler yakıyor Allah hayırla kullanmayı nasip eylesin
Allah çok daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim iyi niyetiniz için.Hocalarım sistemler yakıyor Allah hayırla kullanmayı nasip eylesin![]()
Sıvı soğutucunun etkisi illa vardır tabi ki ama benimki boşta chrome 3-5 sekme açık 44-46 arası geziyo hocam. Bir tık fan ve pompa sesi de var. 50-55 derece aralığı da makulse pompa rpm ini bi tık düşürebilirim aslında. Siz ne düşünüyosunuz?Sen bilirsin ama o sıcaklık spikelarını çok da ciddiye almanı önermemBu arada profilin güzelmiş beğendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim boşumda operada 70 sekme açık arkada da 15 sabit uygulama var sjdkfgkjsd 65 ten kastım 65 te takılmıyor oraya anlık çıkıp iniyor. fanların step up time ını 0.3 0.7 yapmazsan çok gereksiz fan sesi duyuyorsun.
hitler kedim de seni beğendi hocam sdkjhbfsjkdbf. sistem benim için hobi. takıntım var bazı şeylere. gerekirse 6 taksite asus proart a602 alırım 13k fazla ama taksit iyi. msi mag pano 100r pz mi alsam diyorum ama kararsızım.Sen bilirsin ama o sıcaklık spikelarını çok da ciddiye almanı önermemBu arada profilin güzelmiş beğendim
benim boşumda operada 70 sekme açık arkada da 15 sabit uygulama var sjdkfgkjsd 65 ten kastım 65 te takılmıyor oraya anlık çıkıp iniyor. fanların step up time ını 0.3 0.7 yapmazsan çok gereksiz fan sesi duyuyorsun.
sıvı soğutucu almam asla. hem pompa sesleri bilinmiyo yüksek. hem de malatyada yaşıyorum deprem sebebiyle inşaatlar devam ediyo her yer toz toprak ömrü çok kısa olurSes takıntınız varsa herkes için küçük bi dipnot ekleyim. Thermalte sıvı soğutucularının kronik sıkıntılı pompalarından kaçının. Benim sıvı soğutucunun pompa sesini duysanız kafayı yersiniz hocam.
sana daha güzelli nasip olur inşallah, isminden belli yks de başarılarHocalarım sistemler yakıyor Allah hayırla kullanmayı nasip eylesin![]()
garanti düşür, sıvı soğutucularda pompalar ne kadar düşük rpmde dönerse o kadar uzun ömürlü olur hatta yapabiliyorsan pompa curve'unu çok soft yap ki ömrünü baya artırırsın. ani artış ve azalışlar da pompa ömrünü etkiler. Sen sistemini 10 yıl 90 derecede çalıştırsan yine bir şey olmaz 50-60 lar gerçekten hiçbir şey, anlamıyorum neden millet bu kadar korkuyor bu derecelerden...Sıvı soğutucunun etkisi illa vardır tabi ki ama benimki boşta chrome 3-5 sekme açık 44-46 arası geziyo hocam. Bir tık fan ve pompa sesi de var. 50-55 derece aralığı da makulse pompa rpm ini bi tık düşürebilirim aslında. Siz ne düşünüyosunuz?
Hocam al al da sen o ani fan sesi yükselmelerinden yine rahatsız olacaksın bencegerekirse 6 taksite asus proart a602 alırım 13k fazla ama taksit iyi. msi mag pano 100r pz mi alsam diyorum ama kararsızım.
ya oyun oynarken kulaklık kullanıyorum zaten ama mesela boş vakitlerimde forumda falan takılıyorum ve kısık bi fan sesi geliyo can sıkıyo. fanlarım baya sessiz ama sıfır sessizlik kulaklık takmıyoken olmuyosana daha güzelli nasip olur inşallah, isminden belli yks de başarılar
garanti düşür, sıvı soğutucularda pompalar ne kadar düşük rpmde dönerse o kadar uzun ömürlü olur hatta yapabiliyorsan pompa curve'unu çok soft yap ki ömrünü baya artırırsın. ani artış ve azalışlar da pompa ömrünü etkiler. Sen sistemini 10 yıl 90 derecede çalıştırsan yine bir şey olmaz 50-60 lar gerçekten hiçbir şey, anlamıyorum neden millet bu kadar korkuyor bu derecelerden...
Hocam al al da sen o ani fan sesi yükselmelerinden yine rahatsız olacaksın bence![]()
ah bana bi atmadın sistem boştayken rpmleriya oyun oynarken kulaklık kullanıyorum zaten ama mesela boş vakitlerimde forumda falan takılıyorum ve kısık bi fan sesi geliyo can sıkıyo. fanlarım baya sessiz ama sıfır sessizlik kulaklık takmıyoken olmuyo
aha attım da beni kessen 70 derece göremem sistemi. gerçi şuan tam boşta değil ama tam yükte de değil.ah bana bi atmadın sistem boştayken rpmleriatsan çözücem sorununu
senin fluktuslar 250 rpm e kadar düşüyormuş, normalde hiç ses duymaman lazım.
yani 50 derecede %50 rpm de çalışıyor fanlar. 3 kasa kullanmış ve sese kafayı takmış biri olarak söyleyebilirim ki bu dereceleri geçemem diyorsan hangi kasayı alırsan al o uğultu sesini duyacaksın boşa para harcama derimaha attım da beni kessen 70 derece göremem sistemi. gerçi şuan tam boşta değil ama tam yükte de değil.
Alıntıyı görüntüle
beyazmıydı siyah mı knk kaçırdım o kısmı, başa döndüm siyahmış dur bakayım birHocam yazılanların hepsini okudum bi kafam karışmadı değil tam olarak bana "senin bileşenlere göre kesin şu kasa ile lcd sıvı soğutucu al" dediğiniz var mı kasa ve sıvı soğutucu toplam 10-15k ayırabilirim maaşa bağlı 20k