- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #40
sanırım haklısın, tekrar oem olarak baktım yok, kendim topladım 145 150 k bandına denk geliyor.kasanın değerini gidince anlarsın ihtiyacın yoksa satma kalsın
sanırım haklısın, tekrar oem olarak baktım yok, kendim topladım 145 150 k bandına denk geliyor.kasanın değerini gidince anlarsın ihtiyacın yoksa satma kalsın
hocam kusura bakma ben yanlış hesapladım. 100-105k eder normalde ama ikinci el de sapıttı artık. bu fiyatlara arkadaşın dediği gibi kimse yaklaşmıyor. tek seferde o kadar nakit vereceğime azıcık pahalıya sıfır taksitli alırım diyor insanlar artık. gerçekçi olmak gerekirse 90-100 arası hızlı satışı olur bu sistemin.bileşensiz min 90
ne kadar eder diye sordum aslındaNe kadar eder yerine iyi mi diye sormak istemiş arkadaş
valla öyle çok fazla gider minimum yararHerkes mi aynı bende 9070xt sistem dizdim inan youtube foruma vs giriyorum bu ne ya![]()
hobi bul kendine, blender falan öğren.Herkes mi aynı bende 9070xt sistem dizdim inan youtube foruma vs giriyorum bu ne ya![]()
escape from tarkov oyna veya- COD MW II (DMZ) Mod oyna hocam bf6 çıktı onu oyna güzel oyunlar var veya en kötü cs oynayın sistem güzel ve uzun süre götürür sizi satmaya karar vermeniz üzücü olmuş olmalı ama satmadan önce biraz oyun bakın belki fikriniz değişirParça parça da ilana koyayım o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bi anlık gaza geldim topladım, çevre bilimleri+kasa elimde duruyor tek yaptığım youtube yani yazık günah
satmak yerine sistemi bi meslek edinmek için kullanabilirsin, 3d tasarım öğrenip zaman geçirebilirsin, meslek haline gelmese bile güzel bir hobin olur, çok güzel blender kursları var. Zamanın bolsa bi bak derim, hoşuna gider belki.Merhabalar, içimdeki heves ile bir sistem kurdum.Ancak sanırım hevesimi 2 3 ayda aldım…Sistemimin ne kadar edeceği konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Teklif gelirse de tabii düşünür konuşuruz.
biraz haklılık payın var insanlar vade farksız taksitle parça kovalamayı tercih ediyor, ama şu sisteme 80-90k anca eder diyen var, min 100k bence.Kimsede canlı nakit yok valla hesapladıgın fiyatlar uymayabilir çarşı pazar hesabı :/
Aynen öyle reis nakit kimse de yok taksite hücum herkes o yüzden fiyat hesaplamalardan çok farklı olur ilana koyup yokla biraz fiyatları bencebiraz haklılık payın var insanlar vade farksız taksitle parça kovalamayı tercih ediyor, ama şu sisteme 80-90k anca eder diyen var, min 100k bence.
Valla sadece kasaya 100 veren oldu ama sıfırdan toplamak için bi baktım fiyatlara, 140 150 den aşşağı olmuyor, sanırım dediğiniz gibi satmayıp kullanmaya devam etsem daha mantıklı gibi olacakbiraz haklılık payın var insanlar vade farksız taksitle parça kovalamayı tercih ediyor, ama şu sisteme 80-90k anca eder diyen var, min 100k bence.