Çıkar çıkmaz oynamak istese PS5 Pro alır zaten. Başka bir şey için soruyor galiba.Çıkar çıkmaz oynamak mı istiyorsun hocam? Bence aceleye gerek yok ama para senin keyif senin.
Yani çıkar çıkmaz oynasam iyi olur ama bunun için 60k bayilmaya değer mi bilmiyorum onun yerine PC almak daha mantıklı geliyorÇıkar çıkmaz oynamak istese PS5 Pro alır zaten. Başka bir şey için soruyor galiba.
Bilgisayarın yoksa tabii ki bilgisayar alacaksın. Konsol PC'den sonra ikinci tercih.Yani çıkar çıkmaz oynasam iyi olur ama bunun için 60k bayilmaya değer mi bilmiyorum onun yerine PC almak daha mantıklı geliyor
Okuduğum haberlerde pc veryisonu bir sene sonra çıkıyor diyordu o yüzden öyle dedim reisÇıkar çıkmaz oynamak istese PS5 Pro alır zaten. Başka bir şey için soruyor galiba.
Öyle olduğunu ben de biliyorum ama insanlar ne istediğine karar veremeyince başka sebepler arıyorum. Çözüm bu kadar basit aslında. Çıkar çıkmaz oynamak istiyorsan alırsın. Değip değmeyeceğine karar verecek olan biz değiliz.Okuduğum haberlerde pc veryisonu bir sene sonra çıkıyor diyordu o yüzden öyle dedim reis