darktower
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 557
O halde bütçe artması gerekiyor. Dediğim gibi bunlar ucuzladıkça sensörü de ucuzluyor. Ucuz sensörde DPI'dan çok kontrol önemli. Bu iki mouse da elimde var. Hatta çekmeceden a4tech çıkardım, kontrol çok da bende gibi hissettirmiyor. Pil de keza bu kontrol sizde değil hissini ağırlaştırarak artırıyor. Bunun nedeni de 1K Hz raporlamayı desteklememesi. Oyuncu farelerinin çoğu kablolu veya kablosuz en kötü 1K Hz destekliyor. Bu daha akıcı çalışan fare oluyor kısaca. Ben mesela Scyrox V8 ve yedek fare olarak kullandığım Crossfire Air'i 1600 DPI ve 1K Hz kullanıyorum.Bunun 2400 dpi lısı yok mu onu alsam çok daha iyi olur bence çünkü 1600 dpi kullanmıştım çok yavaş oldugu için duvara çakmıştım
Bu Rajin ekleme sebebim şarj standı alıcısı. Atıyorum işiniz bitti, bilgisayarı kapatırken standın üstüne koyarsanız bilgisayar kapalıyken güç çekebildiğinden dolacaktır.
Bence Aigo GM80 Plus'u yukarıdaki Amazon bağlantısından alın. İleride satmayı düşünürseniz de alıcı bulma ihtimaliniz yüksek.
Aigo GM80 PLUS Beyaz Kablosuz Gaming Mouse - 12000 DPI, PAW3311 Sensör, 3 Modlu Bağlantı (USB, 2.4G, Bluetooth), Ultra Hafif 52.2g : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aigo GM80 PLUS Beyaz Kablosuz Gaming Mouse - 12000 DPI, PAW3311 Sensör, 3 Modlu Bağlantı (USB, 2.4G, Bluetooth), Ultra Hafif 52.2g : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr