Ezio Auditore da Firenze•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 116
Anladım hocamEv interneti müşterisiyim hocam ben.
Anladım hocamEv interneti müşterisiyim hocam ben.
Bana verdi şimdi fiber kullanıyorumEvde
Evde fiber internet olarak türktelekom prime kullanıyorum. Hattım turkcell ama işyerinde 3 kişiye baktırdam turktelekom hattını kullananlara garip şekilde veremdi.
bana son 15 dk dır kampanya sona ermiştir hatası veriyor. Size nasıl verdi?Bana verdi şimdi fiber kullanıyorum
Çünkü şifren TC üzerinden alınıyor ve iki abonelikte de aynı tc olduğu için aynı şifeyi veriyor.Evde internet hesabımdan ve mobil internet hesabımdan aldım ikisinide aynı kodu verdi niye böyle oldu?
Bilemiyorum hocam hiçbir hata vermedi bendebana son 15 dk dır kampanya sona ermiştir hatası veriyor. Size nasıl verdi?
ben değerli prime 45 gb tarifesindeyimde bilmiyorum bazı seçmece kampanyalarda da aynı hatayı veriyoır sms de attım aynı mesaj geliyorBende de aynı hata verdi. Egm tarifesi olduğu için mi acaba.
amazon kampanya var mı hocamVodafonede istediğiniz bir şey varsa takaslariz dostlar Türk Telekom la
Ben isterim hocamisteyen kullanırım diyen varsa atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazon kampanya var mı hocam
O yok hocam maalesefisteyen kullanırım diyen varsa atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazon kampanya var mı hocam
Ben kullandım hediye çeki diye kodu verince sondaki ayrı 4 hanede şifre iki hesaptan kullandım teşekkürlerTelekom prime üye ve normal üyeler için mobil uygulamadan A101 Hediye çeki veriyor bilginize.
![]()
Türk Telekomlulara Özel Avantajlar ve Ayrıcalıklar | Türk Telekom
Türk Telekom, online işlemlere Bi' Dünya Fırsat geliyor! Türk Telekomlulara özel avantajlar ve fırsatlar için takipte kalın!bireysel.turktelekom.com.tr