PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
aktif etmenin yolu varmı
ltsc21 veya 24 kuraydın ya ustaaktif etmenin yolu varmı
boşta nerdeyse 1.5 gb yiyor stokta 6 özelleştirme terminalinden yapılan ayarlarla 4 oluyoduböyle garip gureba dağıtımları güvenip nasıl indiriyorsunuz anlamıyorum, kendin temiz kurulum yapıp windowsu hafifletmek varken. adam içine veri çalacak bir şey kurduysa haberin olmaz. ekran kaydedici yoksa yoktur. xbox servislerini silmiş muhtemelen. obs indirebilirsin ekran kaydetmek için. ekran kartının yazılımını da kullanabilirsin
son çıkanı yükledimltsc21 veya 24 kuraydın ya usta
official bişey ltscboşta nerdeyse 1.5 gb yiyor stokta 6 özelleştirme terminalinden yapılan ayarlarla 4 oluyodu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son çıkanı yükledim
aktif etmenin yolu varmı
şok teşekkürlerAlıntıyı görüntüle![]()
Ekran Alıntısı ve Taslak - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
Windows 11'deki yeni Ekran Alıntısı Aracı uygulamasıyla kolayca görüntü yakalayın. Ekran görüntülerini düzenlemek ve istediğiniz yerde paylaşmak için fare, dokunma veya kalem kullanın. Not: Yeni Ekran Alıntısı Aracı yalnızca Windows 11'de kullanılabilir. Windows 10 kullanıyorsanız, bunun yerine...apps.microsoft.com
genelde fullpr****mlarindir den indiriliyor. güncel işletim sistemlerini oradan indiriyorum iyi oluyor. ama böyle modefiyelilerde mutlaka sorunlar yaşayan oluyor. Güvenilirlikten ziyade bence sorun çıkarma potansiyelleri yüksek.böyle garip gureba dağıtımları güvenip nasıl indiriyorsunuz anlamıyorum, kendin temiz kurulum yapıp windowsu hafifletmek varken. adam içine veri çalacak bir şey kurduysa haberin olmaz. ekran kaydedici yoksa yoktur. xbox servislerini silmiş muhtemelen. obs indirebilirsin ekran kaydetmek için. ekran kartının yazılımını da kullanabilirsin
atlas os'a izleyici var demişlerdi ve son defa kurmayı denediğimde hata vermişti (sanırım ventoydan kaynaklı) ama eğer şimdiki pc ye format atcağım zaman denerimkendim 2020 den beri atlas os kullanıyorum bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadım ve kesinlikle rekabetçi oyun oynayanlar için tavsiye ediyorum açık kaynak kodlu olması şartı ile çünkü input lag ve %1 lerde fark yaratıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
böyle işlere girmek istemeyenler için chris titus tech powershell gibi şeyler de var atlas os ta değişti aslında playbook yüklüyorsun ama detayları bilmiyorum ctt powershell ile çoğu hizmeti kapatabiliyorsun