Yardım HANGİ 9070 XT ALMALIYIM

Reaksiyon skoru
58
DDR5 sistem topladım son parça olarak ekran kartı kaldı onu da alıp sistemi bitirmek istiyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla TAİCHİ bu işin nirvanasıymış ya da yanlış analiz ettim.

Hangi modelde hangi sebeple karar kılmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz??

BÜTÇE ~40K (TAKSİT OLMAZSA OLMAZ)

F/p konusunda xfx swift.

o bütçede taichi dışında nitro+ da olabilir

zaten 2 modele bakıyordum cw sorunlarını olduğunu görünce nitro dan uzaklaştım biraz. taichi ise şuan 47k filan sanırım :censored:
muhtemelen stok probleminden fiyat artmıştır nitro+ da iyidir ama cw çok bir sorun teşkil etmez bence şans işi birazda

Sapphire 9070XT Nitro+ kullanmaktayım Performans olarak çok memnunum. CW problemim yok şükür. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin. Diğer markalara hakim değilim kullanan arkadaşlarla kıyaslayıp karar vermek en sağlıklısı olur . Çünkü teknolojik ürünlerde kesin net bir şey söylemek aptallık olur. Bende iyi çıkan sende problemli olabilir. Sende iyi çıkan başkasında sorun yapabilir çünkü.

Fiyatına göre nitro+
nitro+

nitro+ da değerlendireyim tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fiyat farkı yok diye biliyorum bakacağım yinede
Değerlendir

Bağlantı gizleme yeri benim için çok güzel bir şey ortadan dal yar gibi kablo gitmiyor

DDR5 sistem topladım son parça olarak ekran kartı kaldı onu da alıp sistemi bitirmek istiyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla TAİCHİ bu işin nirvanasıymış ya da yanlış analiz ettim.

Hangi modelde hangi sebeple karar kılmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz??

BÜTÇE ~40K (TAKSİT OLMAZSA OLMAZ)

6 taksitle al geç derim

1100 rpm ile eeen iyi soğutanlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,748
Üyeler
188,982