Dukeler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 419
İhtiyaca göre değişen bir şey bu bence, ışık alan ve bunu kontrol edemediğin bir yerde mat kaplama bana kalırsa daha iyi seçenek. Işıkları tamamne yönleri dahil kontrol edip kapatabiliyorsan glossy daha iyi.Peki hocam kullanıcılar oled panelerde genelde mat kaplamadan hoşlanmıyorlar, ama firmalar hala üretmeye devam ediyorlar. Bunun sebebi mat kaplamanın maliyeti daha ucuza geldiği için mi yoksa başka bir sebebi var mı ? Sebebini merak ediyorum gerçekten.
2. elde satsan daha mantıklı değil mi ?benim ürün geldi, gren olayı aşırı kötü ya iade gibi duruyor açıkçası, mat oledlerden neden nefret ettiğimi hatırlamama sebep oldu.
bu arada yazı netliği olarak benim 4k ipsten hiçbir farkı yok ben anlamadım yani.
Bu arada ölü piksel çıkmadı @Perfectshot06
henüz karar vermedim hocam birkaç gün deneyeceğim mat olması çok rahatsız etmedi de gren olayı özellikle beyazda rahatsız ediyor gibi2. elde satsan daha mantıklı değil mi ?
Gren nedir?henüz karar vermedim hocam birkaç gün deneyeceğim mat olması çok rahatsız etmedi de gren olayı özellikle beyazda rahatsız ediyor gibi
Gren nedir?
Glossy panel kullandın mı hiç?henüz karar vermedim hocam birkaç gün deneyeceğim mat olması çok rahatsız etmedi de gren olayı özellikle beyazda rahatsız ediyor gibi
Monitörde kullanmadım ama oled tv varGlossy panel kullandın mı hiç?
bende böyle gözükmüyor?Alıntıyı görüntüle
Beyazlarda üzerindeki kaplamadan dolayı şöyle bi görüntü oluşuyor
Ben oled problemlerinden sıkıldım artık iade edip beklicem sanırım mat alsan dert glossy alsan dertAlıntıyı görüntüle
Beyazlarda üzerindeki kaplamadan dolayı şöyle bi görüntü oluşuyor
bende şuan mat var, glossy de aldım. gelince deneyip söylerim sanaMonitörde kullanmadım ama oled tv var
ama rakibi yok miniled bile tam denk değilBen oled problemlerinden sıkıldım artık iade edip beklicem sanırım mat alsan dert glossy alsan dert