Çözüldü✓ Pc Reklam Virüsü yardım edin!

Arkadaşlar nasil olduysa bir şekilde bilgisayarima reklam virusu girdi. Bilgisayari her açtigimda cmd otomatik calisiyor ve google chrome'dan reklam sayfaları açîlıyor. 1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı.

1- Windows baslangiç uygulamalarindan cmd'yi devre disi birakiyorum ama tekrar devreye giriyor.

2- Malwarebytes ile tam tarama yaptım. Çözüm olmadı. Yine adwclaner ile temizleme yaptim cozum olmadı.

3- CCleaner ile baslangic uygulamasi cmd yi siliyorum tekrar geliyor.

4- Kayit defteri dûzenleyicisinden direkt olarak kayiti siliyorum ancak yarin tekrar geliyor.

Allah için yardim edin. Format atmadan bu sorunu bir sekilde cozmek istiyorum.
en basitinden sistemi sıfırlasan düzelir, en temizi format olur

1000 Mbps internet birde 4 TB external ssd var. Ayda 1 kez format atsam koymaz o derece :) NAS'ta var bu arada ama o başka konu :D
4 tbnin yarısını bana göndersene ya :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem sıfırlama sistemi temizlemez bu nasıl bir tavsiye böyle

Son düzenleme:
Format atmadan cozum bulmaya calisiyoruz. Eğer basarabilirsek hem benim için hem başka insanlar için formatsız bir şekilde nasıl kurtulacak rehber olmuş olur.

Format atmadan cozum bulmaya calisiyoruz. Eğer basarabilirsek hem benim için hem başka insanlar için formatsız bir şekilde nasıl kurtulacak rehber olmuş olur.
O konuda yardım ediyorum ben autorunsdan başlangıcı temizleyip tekrar kvrt ile tararsan düzelecek her şey

Sistem sıfırlama sistemi temizlemez bu nasıl bir tavsiye böyle
küçükken benimde başıma hep gelirdi korsan oyun oynamak için reklam virüsü yerdım hep, eskiler bilir portal sepeti :D her neyse bu virüsler için windows sıfırlama yeterli oluyor, dediğim gibi format daha temiz bir çözüm.

O konuda yardım ediyorum ben autorunsdan başlangıcı temizleyip tekrar kvrt ile tararsan düzelecek her şey
Autorunsdan baktim. Aykiri bir uygulama gozukmuyor cunku kvrt ile sildi o baslatan uygulamayi. Su an tam taramayi tekrar yapiyorum. Biraz uzun suruyor. Muhtemelen sorun cozuldu gibi.( Yarin tekrar oluṣursa bilemem) 😅

şuan umarım vardır çözümü ama ben haftalarca uğraştığımı hatılıyorum 2014 2015li yıllarda garip bir şekilde temizlemesi çok çok zor bi virüs tipi.

küçükken benimde başıma hep gelirdi korsan oyun oynamak için reklam virüsü yerdım hep, eskiler bilir portal sepeti :D her neyse bu virüsler için windows sıfırlama yeterli oluyor, dediğim gibi format daha temiz bir çözüm.
Yaptığı tek şey windows dosyalarını yenilemek olan (SIFIRLAMA) yapmanın hiçbir anlamı yok sıfırlamaya uğraşacağına format atar zaten diyeceksin tüm dosyaları sildirip yaparsa bir şey olmaz o zamanda onca gb şeyle tekrar uğraşacak :D 17 yıldır korsan kullanıyorum her şeyi çok iyi biliyorum neler olduğunu ama bilgi olmadan yapınca yiyorsun virüsü

Geri