Öneri Ekran kartını nerden almalıyım

Dwayne

80+ Silver
Reaksiyon skoru
566
5060ti almayı düşünüyorum ama nereden alacagıma karar veremedim 3 4 bin tl ucuza satan yerler var sinerji n11 gibi ama güvenli gelmedi yorumları falanda pek iyi değil şikayetvar da hepsiburadada falanda var ama kartın fiyatı nerdeyse 30 bin tl olmus nereden almalıyım sizce ?

Satıcı önemli hocam. Hepsiburada, amazon , vatan, n11 güvenilir hocam kanaatimce

5060ti almayı düşünüyorum ama nereden alacagıma karar veremedim 3 4 bin tl ucuza satan yerler var sinerji n11 gibi ama güvenli gelmedi yorumları falanda pek iyi değil şikayetvar da hepsiburadada falanda var ama kartın fiyatı nerdeyse 30 bin tl olmus nereden almalıyım sizce ?
Muhattabınız zaten ekran kartı distribütörü oluyor sitelerin çok bi önemi yok. İlk 14 gün kuralında koşulsuz şartsız bi Amazon'a güvenilir onun dışında ucuz neresiyse (tabii ki bilindik bir firma) oradan alın.

Öncelikle o fiyatlara 5060 ti alma diğer soruna gelirsek herkesin şikayetvarda adı geçiyor hepsiburada amazon sinerji buralar güvenilir

sebebi nedir? 5070 ve 9070xt kullanmış biri olarak 5070 iade edip amdde kaldım size bunu söyleten nedir
amd de anında yeniden oynatma özelliğinn yarı yarıya fps düşürmesi en çok kullandıgım özellik stabil çalısmıyor sırf onun yüzünden arkadaşım 6650xt yi satıp 3060 aldı sırf o yüzden başka nedeni yok

sebebi nedir? 5070 ve 9070xt kullanmış biri olarak 5070 iade edip amdde kaldım size bunu söyleten nedir
Yabancı forumları detaylı takip etmiyorum ama bişi sorucam bu amd nin itibar bu forumdaki gibi her yerde mi düşük oralarda da mı millet 2 kat güçsüz olsun nvidia olsun derdinde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,068
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri