❌İndirim Bitti! Konu yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
E şimdi o seviyede sisteme 4 k daha fazla ver adam gibi kasa al bence :D sonuçta bundaki fanlarda pwm yok fan curve yapamıcaksın ve 3 fan ters bıçak değil.
Önerin var mı siyah yada beyaz PSu gerek yok

@hakanyildizz peki benim sorum size olacak. Yukarıda atılan sistemlerin hakkı fiyat sizce gerçekten o mudur? 20 yaşında işlemciye o parayı çekmek günah değil mi? O işlemcinin sıfırını 10 yıl önce bile temin edemezsiniz. Nereden buldunuz? İthalatçı belgeniz var mı? O sistemde o parçanın sıfır olup olmadığına dair kanıtınız var mı? Siz yıllarca bu sistemleri çatır çatır trendyolda vs sattınız. Bana bunların cevabını verir misiniz? Belgeleri görmek isterim.
@hakanyildizz
1771404431182.webp

Sanırım bu şirket bilgisayar konusunda bilgisi olmayan fakir fukarayı kazıklamak için kurulmuş ve buna ticari zeka diyorlar. Düşün adam fakir ve sırf ucuz diye gidip AMD Radeon R7 240 4GB sistemi çocuğuna alıyor sevinsin diye, buradaki firma yetkilisi arkadaş da nasıl sattım bu bktan sistemi haha işte ticari zeka bu diye seviniyor.

Gönder gelsin bizde konuyu takip ederiz çok heycanlı
Heycanın fazla olmasın genç böyle hesap acıp acıp gelin oldu mu? Eğlendirin beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam knight için yeterli rtx5090'lı sistem mi alsın millet :D
4klık sistemi 14 bine mi alsın, burdakiler sizin pc sattığınız adamlar değil haberin olsun burda ekmek yokkk

ara bul işin ne :D sorduğum soruyu cevaplar mısın birde?

Ayrıca şu konuya da bakıver sana zahmet
Ben bütün sorulara cevap veriyorum.

Açılan konuya da şöyle cevap vereyim. İlgili tarihte pazarama kataloğu ürünü hatalı listeledi. Bizlik bir durum yok yani ;)

Ekler

• tx4060.webp
    tx4060.webp
    83.3 KB · Hit: 34
Ben bütün sorulara cevap veriyorum.

Açılan konuya da şöyle cevap vereyim. İlgili tarihte pazarama kataloğu ürünü hatalı listeledi. Bizlik bir durum yok yani ;)
Öbür soruya hala cevap vermedin seni ikinciye etiketledim Hakancım???? Cevap yok hala? 1. NESİL İNTEL işlemcinin SIFIRINI nereden temin ediyorsunuz?

Dostum fiyat politikası seni ilgilendirmez. Macro Center'a gidip bu muz bu kadar para etmez sahte muz mu diyorsunuz? :D
Dogru serbest piyasa fakat macro center kaliteli urunler satiyor, duzgun ortam sunuyor vs.

Siz mahalle bakkallarinda nereden geldigi belli olmayan urunleri alip macro center fiyatina koymussunuz

Bu fiyatlarin mantikli bir aciklamasi yok ama yapabilirsiniz tabii ki, firma stratejisine kalmis bir sey

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,524
Üyeler
189,103
Son üye
Akbulut20
Geri