Çözüldü✓ Oyun durduk yere kapanıyor

20k ya anlaştık bir elemanla gelip yapmaya üşendi 😅 bakalım olmadı bir şeyler düşüneyim. Farklı evde deneme işini yapabilirim maksimum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buyur gel gardaş ayıp ettin hepinize yeterim 😂😂
olm yeterim derken
1771479171371.webp

20k ya anlaştık bir elemanla gelip yapmaya üşendi 😅 bakalım olmadı bir şeyler düşüneyim. Farklı evde deneme işini yapabilirim maksimum

Buyur gel gardaş ayıp ettin hepinize yeterim 😂😂
Saadettin sarana bağladı eleman @K1dot kaç

Farklı evde dene farklı psu ile dene bakalım nolacak sonuç direkt occt ile psu testine soksan yeter psu güce girdiği gibi evi indiriyor
İşte eski sistemde farklı psu vardı şalter atma işi olmuyordu ama yine bu ekran kartıyla siyah ekran alıyordum deltaya geçtim yine aynı. Psu alayım olmadı bir tane daha delta yedekte dursun

Sadettin taklidi yaptık usta korkma ya. Evliyiz zaten 😅

İşte eski sistemde farklı psu vardı şalter atma işi olmuyordu ama yine bu ekran kartıyla siyah ekran alıyordum deltaya geçtim yine aynı. Psu alayım olmadı bir tane daha delta yedekte dursun

Sorun ekran kartında değil işte voltajda sistem yük çekmek isteyince prize mi artık çoklayıcıya mı bir şeye yükleniyor hat kaldırmıyor şartel atıyor senin kullandığın çoklayıcı ne onuda değiş tunçmatik yada Philips al

yok abi bir an mutlu olmuştum 😢

Sohbet muhabbet sardı ondan.
Sorun ekran kartında değil işte voltajda sistem yük çekmek isteyince prize mi artık çoklayıcıya mı bir şeye yükleniyor hat kaldırmıyor şartel atıyor senin kullandığın çoklayıcı ne onuda değiş tunçmatik yada Philips al
Schneider gibi bir şey gördüm geçen onu alayım demiştim. https://amzn.eu/d/0i0QDrlb

yok abi bir an mutlu olmuştum 😢
Ulan kahkaha attım sabah sabah 😂

Ya inşallah ekran kartında değildir sen haklı çıkarsın. Ben senin haklı çıkmanı isterim 😶

Schneider gibi bir şey gördüm geçen onu alayım demiştim. https://amzn.eu/d/0i0QDrlb

yaw okulda nöbetçi oldum iPhone 16 lar vs geliyor alıp kaçmamak için zor duruyorum hükümet ne hale getirdi bizi

Ya inşallah ekran kartında değildir sen haklı çıkarsın. Ben senin haklı çıkmanı isterim 😶
Occt ile test yapıp anlayabilirsin sorun olup olmadığını önce kernel power 41i çözde

Başlangıçta sigorta falan attırıyor hocam hem de chat gpt ye falan anlattım bu olanları psu veya gpu dan kaynaklı olabilir gibisine şeyler söylemişti. Ben de modüler bir şey arıyorum gibi o yüzden. Bir de aşırı cw sesi var bayıyor bazen delta.

Eyvallah bro sağolasın 😂 Allah kabul etsin diyelim. Sorunun ekran kartından kaynaklı olduğuna nerdeyse emin gibiyim ben de zaten ya. Hakem heyeti işine bakarım büyük ihtimalle.
Bununla alakalı muhtemelen o sigorta atma sorunu. https://forum.donanimarsivi.com/kon...750fb-psularda-inrush-akimi-problemi.1199597/
1771479610150.webp

Tamam gardaş niye bağırıyon ki 😅
Evinde elektrik namına güvenli bir şey yok gidip alman malı uzatma atıyon ondan olabilir ben Türk milliyetçisiyim arkadaş tunçmatik dururken schelenderın listesine ne gerek var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri