Bu Sistem Alınır Mı?

Ne alabilirim hocam anakart birde diğerleri okay mi?
sana attığım gayet alınabilecek bir kart
kasa okey toz filtresi yok kafa takıyorsan tozsuz olmasına sorun çıkarmasın psikolog bozulur fanı hafiften sesli
soğutucu iyi
psu iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi de 4+2 vrm o anakart 105w tdpli islemciyle odamızı da ısıtırız.
Hocam bende b550m pro vdh var attığınızla görüntü disi farki nedir
şu çok açık ve net bir yanıt olmuş yüksek sıcaklıklarda frekans kısması vs olur attığım anakartın soğutma kapasitesi vs daha iyi ama sizin kart da üzmez arkadaşın bütçesi el veriyor diye b550-A yı alması daha iyi olur gibime geliyor

şu çok açık ve net bir yanıt olmuş yüksek sıcaklıklarda frekans kısması vs olur attığım anakartın soğutma kapasitesi vs daha iyi ama sizin kart da üzmez arkadaşın bütçesi el veriyor diye b550-A yı alması daha iyi olur gibime geliyor
Hocam anakartın üstündeki vram sogutucular tam olarak neyi soğutuyor. Bilmeden almıştım güncel ve ucuz diye

k1dotun attigi da olur ilk attiginiz da olur hocam. am4 anakart fiyatlarindan bi haberim valla.
gaming plus mı?

sana attığım gayet alınabilecek bir kart
kasa okey toz filtresi yok kafa takıyorsan tozsuz olmasına sorun çıkarmasın psikolog bozulur fanı hafiften sesli
soğutucu iyi
psu iyi

Toz filtresi var diye biliyordum youtube da görmüştüm

gaming plus mı?

Toz filtresi var diye biliyordum youtube da görmüştüm
hayır yok video da farklı bir kasa kullanılıyor olabilir h6 flow da toz filtresi yok ve bundan şikayetçiyim 🤓

hayır yok video da farklı bir kasa kullanılıyor olabilir h6 flow da toz filtresi yok ve bundan şikayetçiyim 🤓
Nediyosun hocam peki kasa için değişmelimiyim o halde yoksa okay mi birde acaba montajda sıkıntı çıkarır mı bazı kasalarda sıvı soğutma takarken ramlerin uzunluğundan dolayı sıkıntı filan oluyormuş

Nediyosun hocam peki kasa için değişmelimiyim o halde yoksa okay mi birde acaba montajda sıkıntı çıkarır mı bazı kasalarda sıvı soğutma takarken ramlerin uzunluğundan dolayı sıkıntı filan oluyormuş
yoo ben
h150i elite capellix xt taktım zorlanmadım arkada biraz kablo bağlantı kısmı zorlar o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri