20 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Hocam notları ve yazılımsal olarak cihaz nasıl? Samsung yazılımda iyi ama yine de cevap verirsen güzel olur.
Hoparlörleri nasıl video film izlerken güzel deneyim yaşatıyor mu? Şarjı ne kadar süre gidiyor ve ne kadar süre de şarj oluyor? Kalemi nasıl kaleminden memnun musun kalemde aşınma gibi durumlar oluyor mu? Kaleme zarar gelirse sıfır kalem satılıyor mu temin etmek mümkün mü? Kamera çok önemli değil ama iş görüyor mu ? Performansı nasıl bir de kısaca kendince özetlersen çok memnun kalırım teşekkür ederim
cihaz yazılımsal olarak baya iyi, oneui 6 biraz sanciliydi orada samsung biraz batırdı ama sonradan düzeldi.
ses konusu dolby atmos var hocam cihazda size şimdi dolby atmosu anlatmayayım biliyorsunuzdur, kapali ve açık hali arasinda baya fark var.
pil konusu ise 10k mah var hocam gun icinde 5 saat papci mobil oynasan bile günü tamamlıyor seninle.
kalem konusu ise evet aşınıyor her gun kullandim ben 6. ayda fln asinmalar baslasi ama ayda 1 tane uç alma hakkin var serviste garanti boyunca.
kaleme zarar vermen zor hocam oyle ucuz bir sey degil ortadan ikiye falan ayıramazsın tek dokunuşunla 😃.
kamera ise kamera ya hani wow its amazing man de değil bro come on da dedirtmiyor acil foto cekmen gerekirse 13inc bir seyi havaya kaldirip foto cekme tercihi size bağlı 🤣 ama evet iş görüyor.
performansi bana yetiyor hocam ben mezarci degilim papci yayini yapmiyorum siz de yapmayacaksınız anlaşılan tam bizlik bir ürün bence yani, lenovo honor falan bulaşmaktansa samsung bilindik ben onu yıllardır tanıyorum, 7 yıl güncelleme vereceğim demis.

cihaz yazılımsal olarak baya iyi, oneui 6 biraz sanciliydi orada samsung biraz batırdı ama sonradan düzeldi.
ses konusu dolby atmos var hocam cihazda size şimdi dolby atmosu anlatmayayım biliyorsunuzdur, kapali ve açık hali arasinda baya fark var.
pil konusu ise 10k mah var hocam gun icinde 5 saat papci mobil oynasan bile günü tamamlıyor seninle.
kalem konusu ise evet aşınıyor her gun kullandim ben 6. ayda fln asinmalar baslasi ama ayda 1 tane uç alma hakkin var serviste garanti boyunca.
kaleme zarar vermen zor hocam oyle ucuz bir sey degil ortadan ikiye falan ayıramazsın tek dokunuşunla 😃.
kamera ise kamera ya hani wow its amazing man de değil bro come on da dedirtmiyor acil foto cekmen gerekirse 13inc bir seyi havaya kaldirip foto cekme tercihi size bağlı 🤣 ama evet iş görüyor.
performansi bana yetiyor hocam ben mezarci degilim papci yayini yapmiyorum siz de yapmayacaksınız anlaşılan tam bizlik bir ürün bence yani, lenovo honor falan bulaşmaktansa samsung bilindik ben onu yıllardır tanıyorum, 7 yıl güncelleme vereceğim demis.
servise tabletle birlikte mi gönderiyoz kalemi nasıl değişiyorlar

Kaleminde şöyle bir sorun var kalemi tablete dokundurmadan yazıyor yani ekran ile kalem arasında boşluk var ama yazmaya başlıyor bunun kalem ayarlarında özelliği var kapat aç yapınca kalem buga giriyor birkaç güne düzeliyor kendi kendine ama honora yazınca direk yeni kalem yolluyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkeste bu sorun olmuyor tabii ki şans işi diyebilirim ve bizde bu şansızlardan biriydik yenisini yolladılar bu arada honorun kalemi tüy gibi bende apple pencil var sanki içinde taş var baya ağır
Anladım çözümü var yani kalemin. Peki honora nereden ulaşıyoruz

Aynen dolby atmos güzel ama honora göre hoparlör pek iyi değil diyorlar. Hocam kalem ucu değişiyor mu bunu nasıl alıyoruz nasıl değişiyoruz. Her ay almak ücretsiz mi ve almak için eskisinin aşınmış olması şart mı? Anladım hocam teşekkür ederim zaten oyun oynamam yüksek ihtimal

ucu ya yanlış söylemişim 😅
ben tableti eylülde aldım daha hiç aşınma yok
tablete ekran koruyucu takarsan temperli cam tak diğerlerini asla takma hem görüntü gidiyor hem s pen aşınıyor
Hocam ikiniz anlıyorsunuz şimdi ikinizinde son yorumu nedir ne alayım

Aynen dolby atmos güzel ama honora göre hoparlör pek iyi değil diyorlar. Hocam kalem ucu değişiyor mu bunu nasıl alıyoruz nasıl değişiyoruz. Her ay almak ücretsiz mi ve almak için eskisinin aşınmış olması şart mı? Anladım hocam teşekkür ederim zaten oyun oynamam yüksek ihtimal

Hocam ikiniz anlıyorsunuz şimdi ikinizinde son yorumu nedir ne alayım
hocam servise verirsin garanti sureci boyunca ayda 1 tane ucretsiz hakkin var, servisin tutumuna gore degisir verip vermemesi bilmiyorum her servisi tek tek deneyimlemedim.
ben honoru bilmem tanimam hocam ama 3 yil guncelleme alacakmis samsung ise 7 yil bu bile bana samsungu sectirir.her sey performans degil bence, uzun sureli de dusunmek lazim.

bu cihaz madem iyi neden 3 yıl ile sınırlı bırakmış.

Honor Pad V9'un donanımı daha iyi. Samsung Tab S10 FE'nin yazılımı ve kalemi daha iyi.

Honor Pad V9'un donanımı daha iyi. Samsung Tab S10 FE'nin yazılımı ve kalemi daha iyi.
İşte burada karar vermek zor aslında oyun oynamıyorum hoparlör es geçince aamsung almak daha mantıklı gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri