falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,277
cihaz yazılımsal olarak baya iyi, oneui 6 biraz sanciliydi orada samsung biraz batırdı ama sonradan düzeldi.Hocam notları ve yazılımsal olarak cihaz nasıl? Samsung yazılımda iyi ama yine de cevap verirsen güzel olur.
Hoparlörleri nasıl video film izlerken güzel deneyim yaşatıyor mu? Şarjı ne kadar süre gidiyor ve ne kadar süre de şarj oluyor? Kalemi nasıl kaleminden memnun musun kalemde aşınma gibi durumlar oluyor mu? Kaleme zarar gelirse sıfır kalem satılıyor mu temin etmek mümkün mü? Kamera çok önemli değil ama iş görüyor mu ? Performansı nasıl bir de kısaca kendince özetlersen çok memnun kalırım teşekkür ederim
ses konusu dolby atmos var hocam cihazda size şimdi dolby atmosu anlatmayayım biliyorsunuzdur, kapali ve açık hali arasinda baya fark var.
pil konusu ise 10k mah var hocam gun icinde 5 saat papci mobil oynasan bile günü tamamlıyor seninle.
kalem konusu ise evet aşınıyor her gun kullandim ben 6. ayda fln asinmalar baslasi ama ayda 1 tane uç alma hakkin var serviste garanti boyunca.
kaleme zarar vermen zor hocam oyle ucuz bir sey degil ortadan ikiye falan ayıramazsın tek dokunuşunla
kamera ise kamera ya hani wow its amazing man de değil bro come on da dedirtmiyor acil foto cekmen gerekirse 13inc bir seyi havaya kaldirip foto cekme tercihi size bağlı
performansi bana yetiyor hocam ben mezarci degilim papci yayini yapmiyorum siz de yapmayacaksınız anlaşılan tam bizlik bir ürün bence yani, lenovo honor falan bulaşmaktansa samsung bilindik ben onu yıllardır tanıyorum, 7 yıl güncelleme vereceğim demis.