❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Faker Edition - 5.772 TL - Amazon Depo

nedir kroniği ben çıktığı gün almıştım hiçbir sorun yaşamadım
Tekerlekte sıkıntı var diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle aynı fikirdeyim

Viper V3 Pro da yok diye biliyorum bilinen kronik

Başlıkta belirttim zaten depo ürünü olduğunuz, muhtemel kutu açılıp iade edilen bir ürün kondisyonu iyi yazılmış
Tekerlekteki kronik bunda yok mu hocam onu düzelttiler mi

Tekerlekte sıkıntı var diye biliyorum

Tekerlekteki kronik bunda yok mu hocam onu düzelttiler mi
Tekerlek genel Razer sorunu ama bu modelde azaldı eski modeller gibi çok çıkmıyor, ama evet sorun çıkanlar var. Hem bilkom hemde amazon bu konuda yardımcı oluyor ama

nedir kroniği ben çıktığı gün almıştım hiçbir sorun yaşamadım
scroll sorunu, bende kardeşime aldım 5 ay önce fln 5200'e fln sıfır kullanıyor problem yok. Sal bunları, her sorun hepsinde olacak diye bir şey yok, olursa da garanti var.

scroll sorunu, bende kardeşime aldım 5 ay önce fln 5200'e fln sıfır kullanıyor problem yok. Sal bunları, her sorun hepsinde olacak diye bir şey yok, olursa da garanti var.
Kesinlikle katılıyorum, 2 tane DA V3 Pro arızalandı elimde ikiside garanti ile iade oldu.
Ben normalde çinli mouse lara karşıydım ikna oldum aldım, 5. Gün bozuldu. Muhtemelen firma arızayı kabul etmeyecek olay THH ye gidecek.

10 defa DA V3 Pro iade etseydimde bu işe bulaşmasaydım

Merhaba,
Sıfırını 10.000TL ye satıyor amazon, koleksiyonluk güzel. Sabah düz siyahı 5.000TL idi

Sepette %10 düşüyor.

Stok: 1 adet

Sıfır;

Alıntıyı görüntüle
Amazon depo fena sayılmaz fiyat 10 k civarına satışı vardı amazonda 0 ürün için

Faker hayranı olarak alıp kullanmak istesem de v3 proların kronik sorunu olduğundan yanaşamadım hiç bir de fiyat öyle çok indirimli değil arada sıfırı bu fiyatlara düşüyor stok yakalamak lazım sadece bir de ikinci elde dikkatli olun kronik olduğundan iade gelmiş olabilir
V3 pro da scroll sorunu yok diye biliyorum güncelde beyazını kullanıyorum alt modelde var deniliyor

fakirim diyorsun yani ?
60K civarı maaşım var çok şükür ama yine de bir mouse a 6K veremiyorum dostum. Kullandığım telefon kaçak s23 ultra, sistem de 5600 orta seviye ama bakıyorum asgari ücretli adamların elinde iPhone 17 ler, 9800x3D sistemler falan. Millet borç harç taksit senet sepet almayı pek seviyor sanırım.

60K civarı maaşım var çok şükür ama yine de bir mouse a 6K veremiyorum dostum. Kullandığım telefon kaçak s23 ultra, sistem de 5600 orta seviye ama bakıyorum asgari ücretli adamların elinde iPhone 17 ler, 9800x3D sistemler falan. Millet borç harç taksit senet sepet almayı pek seviyor sanırım.
yanlış anlamazsanız ne iş yapıyorsunuz hocam ?

Kredi kartı borç seviyorlar hocam, donuna kadar ödünç takılıyor millet 🤣

Niye yanlış anlıyım, tır şoförüyüm
Aile geçindiriyor musunuz bilmiyorum ama 60bin alan birisi eğer 25 yaşlarında falansa ve tekse ev kirası yemeği faturası ev için giderlerini falan çıkartsa elinde aylık 10-15 arası bir şey kalıyor onla da işte zevkine hobisine harcıyor ben öğrenciyim arada bulduğum paramla çizgi roman alıyorum mesela ama o dediğiniz borçla iphone bilgisayar almak falan tamamen saçmalık aile geçindiren birisinin alması çok çok zordur özellikle eş çalışmıyorsa daha da zor maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,272
Üyeler
189,241
Son üye
tarıkeren
Geri