emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
merhabalar bilgisayara minecraft yüklemek istiyorum nasıl yüklüyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim 
ben satın almadan oynamak istiyorum nasıl yapabilirimOyunu buradan satın alıp oynayabilirsin.
Resmi site
Minecraft blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyundur. Buradan satın alabilir veya en son haberleri ve topluluğun harika paylaşımlarını görmek için sitede gezinebilirsin.www.minecraft.net
Yapamazsın.ben satın almadan oynamak istiyorum nasıl yapabilirim
korsan!ben satın almadan oynamak istiyorum nasıl yapabilirim
tmm reis sakin olkorsan!
kesinlikle destek yok!
gidin satın alın
adres ver atom bombası atıcamtmm reis sakin ol![]()
bilmiyorum nasıl yapılacağını onun için sordumkorsan!
kesinlikle destek yok!
gidin satın alın
Niye bu kadar atarlandın adamın bütçesi yok belki 30 dolar diyor. Ya da girer premiumsuz server istediği gibi oynar.korsan!
kesinlikle destek yok!
gidin satın alın
knk oyunu oynayanların neredeyse çoğu beleş oynuyor yağni ve son oyuncu oynayabilirsina
adres ver atom bombası atıcam
bilmiyorum nasıl yapılacağını onun için sordum
işte nasıl öyle oynayabilirim arkadaş atarlandı ama neyseknk oyunu oynayanların neredeyse çoğu beleş oynuyor yağni ve son oyuncu oynayabilirsin
Sonoyuncu kayıt yaz google'a. Kayıt ol. Sonra launcheri indir. Hesabına giriş yap ve oyna tuşuna bas.işte nasıl öyle oynayabilirim arkadaş atarlandı ama neyse
oynamasın burası forum. orjinal öneriyorum.knk oyunu oynayanların neredeyse çoğu beleş oynuyor yağni ve son oyuncu oynayabilirsin