❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Arkadaşlar benim ssd geldi. sadece 2 sefer start verilmiş ve hiç kullanılmamış olarak gözüktü. Zaten ikinci start benim taktığım. :)
m2 okuyucuya takamadım kalın geldi. Anakarta taktım, diğer m2'den veri attım aşırı hızlı kopyaladı. Dakikalarla 2tb veri yazdı.

Ya refurbished, amazon iadesi yada proje çıkmasıdır. Bazı hazır kasalar, ihaleden yada gümrüklerden birşeyler olur. iptal falan olur. Firma batar, şartları sağlayamaz, yada iade edilince başka ülkelere götürülür vs. O Cihazlardan söküyorlardır. yerine 512 yada 1 falan takıyorlardır. Yada diğer parçaları da ayrı ayrı satıyorlardır. İstanbul'da böyle firmalar var. Böl/parçala sat şeklinde satan. Büyük ihalelere giriyorlar. elde kalmış ürünleri alıyorlar vs.

Arkadaşlar benim ssd geldi. sadece 2 sefer start verilmiş ve hiç kullanılmamış olarak gözüktü. Zaten ikinci start benim taktığım. :)
m2 okuyucuya takamadım kalın geldi. Anakarta taktım, diğer m2'den veri attım aşırı hızlı kopyaladı. Dakikalarla 2tb veri yazdı.

Ya refurbished, amazon iadesi yada proje çıkmasıdır. Bazı hazır kasalar, ihaleden yada gümrüklerden birşeyler olur. iptal falan olur. Firma batar, şartları sağlayamaz, yada iade edilince başka ülkelere götürülür vs. O Cihazlardan söküyorlardır. yerine 512 yada 1 falan takıyorlardır. Yada diğer parçaları da ayrı ayrı satıyorlardır. İstanbul'da böyle firmalar var. Böl/parçala sat şeklinde satan. Büyük ihalelere giriyorlar. elde kalmış ürünleri alıyorlar vs.
Güle güle kullanın hocam :)

ürünü aldım konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum sıfır ürün gelmiş.

ssd.webp

Hocam Ayın 24 de kargoya verildi hâlâ "gonya yolundayım gonya yolundayım" diyor benim kargo da
Pttavm üzerinden kargo takibi hatalı gösteriyor . Ürünü aldığım gün pttavm den sms gelmişti kargoya verildi diye , oradaki linkten kontrol ettiğimde bugün şubeye vardığını gördüm fakat halen PTTavm üzerinden baktığımda Konya'da gözüküyor . Yarın dağıtıma çıkar gibi . Bu arada Herkese ulaştı bi bize ulaşmadı ya :)

Pttavm üzerinden kargo takibi hatalı gösteriyor . Ürünü aldığım gün pttavm den sms gelmişti kargoya verildi diye , oradaki linkten kontrol ettiğimde bugün şubeye vardığını gördüm fakat halen PTTavm üzerinden baktığımda Konya'da gözüküyor . Yarın dağıtıma çıkar gibi . Bu arada Herkese ulaştı bi bize ulaşmadı ya :)

bende de aynı durum vardı pttavm üzerindeki kod ile ptt kargo sayfasından baktım teslim edilmiş görünüyordu :LOL: sonra bana mesaj ile gelen kodu girdim dağıtımda olduğunu gördüm

EDİT: Şöyle bir ekleme yapayım arkadaşlar Samsung Magician ı kurun ssd için yeni bir yazılım mevcut olduğunu göreceksiniz. güncellemeden önce test ettiğimde hız bende biraz düşük görünüyordu( 6900/6500 mb/sn) son güncelleme ile sitesindeki yazan hıza çok yakın sonuç almış oldum tavsiye ederim.(7381/6927 mb/sn)

Son düzenleme:
Hocam Ayın 24 de kargoya verildi hâlâ "gonya yolundayım gonya yolundayım" diyor benim kargo da
Değişen durum yok hâlâ aynı durum PTT müşteri hizmetleri
Bunlar benim kargoyu kesin kaybetti. Müşteri hizmetleri merkezin numarasını veriyor merkez ilçeyi veriyor zaten ulaşmakta mesele. İptal etme butonu da yok

Değişen durum yok hâlâ aynı durum PTT müşteri hizmetleri

Bunlar benim kargoyu kesin kaybetti. Müşteri hizmetleri merkezin numarasını veriyor merkez ilçeyi veriyor zaten ulaşmakta mesele. İptal etme butonu da yok
Benimkini bugün teslim etmişler . Akşam eve geçince bakacam . Bence şubeye gidip durumu hakkında bilgi al .

Ekler

• IMG-20260303-WA0003.webp
    IMG-20260303-WA0003.webp
    155.9 KB · Hit: 42
Benim ürün bozuk çıktı maalesef iade ettim ellerinde de yokmuş boşa düştük hevesim kursağımda kaldı. Hatta çiçek sepetinden alan birisi Yurt içi kargo ile iade etmiş. Adamlar pakete bakmadan aynı paketle bana yollamış. Bana denk geldi olaya bak.

Not: Son durum ürünü iptal etmiştik 1 adet stok gelince tekrar aldıms atıcı çok ilgili sağolsun çok yardımcı oldu. Gelince güzel bir yorum yapacağım.

Ekler

• 1000041619.webp
    1000041619.webp
    807.4 KB · Hit: 43
Son düzenleme:
Ssd nin üzerinde kırmızı ışık var boşdayken devamlı yanıp sönüyor bu normalmi ? Daha önceki 2 ssd de ışık yoktu.

Satıcı bi yerden alıyoruz dedi büyük ihtimalle çıkma belki maaliyet için çıkarıp ayrıca satıyorlardır. Eskiden toplanan hazır sistemlerin içindeyse parça parça satmak kâr olur.

Geri