❌İndirim Bitti! S26 Ultra 512 GB 97 Bin TL

Hocam bir telefondan ne isteyebilirsin?
X100 ultra kullanıcısı olarak samsungdan ne istiyorum biliyor musun? 1inç ana kamera, 1/1.4inç telefoto, 6k+ mAh pil.

Şu yan kameraların sensör boyutlarına bak, rezalet. Tabela okumaktan başka bir şeye yaramaz. Çinliler aldı yürüdü, koydukları 85mm kameralardan çıkan fotoğraflara full frame makinayla mı çekildi diyor millet. 2 senelik find x6 pronun kameraları bi tarafında sallar samsungu. Hadi amiral gemilerini geç, çıkalı 1 yıldan fazla olan orta sınıf realme 14 pro+'ın telefotosu da s26ultradan daha iyi.

Ekler

• Screenshot_20260302_210521.webp
    Screenshot_20260302_210521.webp
    18.9 KB · Hit: 30
S26U gizlilik modunu kullandıktan sonra özelliği kapatsanız bile ekran böyle oluyormuş. Gizlilik modunun çalışma mantığında bazı pikselleri kapattığı için böyle oluyor deniyor. Artık nasıl çözülür ya da çözülür mü göreceğiz ama bu modun yeterince denenmeden piyasaya sürüldüğü aşikar. Çok acemice bir davranış.

Batarya kapasitesini çıkarmak için silikon batarya lazım ama daha gelişmedi ve güvenilir görünmüyor.
100W şarj telefonu çok ısındırır ve bataryaya çok fazla yük biner bu da ömrünü azaltır.
Samsung un marka kimliğini oluşturan cihazlarda bu tip risk e girmezler.
Kamera olayına katılıyorum 200mp kamera harici diğerleri neredeyse süs olmuş seviyede kalıyor.
Batarya için ben de çok şikayet etmem samsung yazılım optimizasyonuyla onu bir şekilde kurtarıyor ama artık düz modellerde çok büyük bir kamera değişikliğine gitmeleri şart. Düşük ışıkta geniş açı kamerası çok kötü performans veriyor. Düz modellere güncelleme yapmayacaksa bile ultranın daha küçük boyutlusunu üretmeli aynı apple 'ın pro ve pro max ayrımı yaptığı gibi. Herkes büyük telefon sevmiyor sonuçta.

Yahu 3 ay sonra zaten 60K ya düşecek ne bu telaş

Bilerek almadım. Lansman fiyatı zaten yüksek oluyor. 97 bin buna vereceğinize 78 bine S25 ultra alın aradaki fiyat farkı az buz değil. Sırf hayalet ekran için verilmez. Bu telefonun satabilmesi için 80-85 bin seviyelerine inmesi lazım. 3-4 ay sonra fiyatı düşecektir. Muhtemelen 97 binden alanlar pişman olacak.

Dahada düşecektir eminolun. Ama ne zaman bilemem. Cidden s25u ile farkı yok. Altı aydır bi ümit bunu bekledim hayal kırıklığı oldu. Herşeyi geç fiyat olarak. 35k ya yd s25u aldım çok memnunum :hackerman:
hocam yd alinca sim olayini nasil hallediyorsunuz?

hocam yd alinca sim olayini nasil hallediyorsunuz?
birine taktım daha iki ay süresi var. bitince sresi öbürüne takıcam. bi 4 ay daha. 8. ayda vs bitse süre. s23 var elimde onla devam edicem koymaz bana. onuda satmayı planlıyorum. o zamanlara kadar s26u da ucuzlar yd olanlar bide onu denerim. yada fold 8 çıkar ona geçerim. ennn kötü bi s25 u daha alırım. iki tane alsam 70 k eder aslmgsa yine tr den ucz nasıl işse işte. şuan tr cihazından farksız yani.
bende s23 ü verip alınca s26u 80 k ya geliyordu dedim ne gerek var aynı telefon. o yüzden yurtiçi bağımlılığınız yoksa şuan saçma bence bu fiyatlara almak.

S25 ultradan farkı şarj hızı +30k fark
60W Şarj
Gizli Ekran
Kamerada iyileştirme
panelde iyileiştirme
CPU'da bir yeni nesil
Daha iyi ekran süresi

Tam olarak daha neyin gelişmesi gerekiyor? Ha bunlara 30K verilir mi, S24U-25U'dan geçmeye değer mi bence değmez de, hiç fark yokmuş gibi lanse edilmemeli bence. Aynı şeyi S24U-S25U için demem, aralarındaki fark neredeyse sıfır, bi köşeler yuvarlandı ve CPU yeni nesil oldu, hatta üstüne şarjlı kalem gelmedi ama S25U-S26U ikilisine fark yok denmemeli diye düşünüyorum

Yeni telefonların / elektronik ürünlerin ilk partileri çıkar çıkmaz alınmaz beyler. En deflected ürünler bu partide çıkar. Normalde olayacak dertler yaşanır.

S26 ultra almayı planlıyordum ama benim için çok da önemli yenilikler gelmedi. kasada titanyumdan aliminyuma geçilmesi, pil sağlığının 2000 döngüden 1200'e düşmesi gibi nedenlerden dolayı vazgeçtim. 75k'ya 512gb s25 ultra aldım tepe tepe kullanacağım. S27 ultra beklediğim gibi gelirse bunu satıp ona geçerim artık.

60W Şarj
Gizli Ekran
Kamerada iyileştirme
panelde iyileiştirme
CPU'da bir yeni nesil
Daha iyi ekran süresi

Tam olarak daha neyin gelişmesi gerekiyor? Ha bunlara 30K verilir mi, S24U-25U'dan geçmeye değer mi bence değmez de, hiç fark yokmuş gibi lanse edilmemeli bence. Aynı şeyi S24U-S25U için demem, aralarındaki fark neredeyse sıfır, bi köşeler yuvarlandı ve CPU yeni nesil oldu, hatta üstüne şarjlı kalem gelmedi ama S25U-S26U ikilisine fark yok denmemeli diye düşünüyorum
60w şarj bir degisim yaratmaz, 45w şarj sabit 45w vermiyor sonuçta. %20'den sonra 30w küsüre %50'den sonra 25w'a düşüyor zaten. 25w şarj aleti ile 10dk oynuyor fill şarj. Cpu illa güçlenecek ama %20 performans için de telefon değiştirilmez, mobil cihazlar bunlar sonuçta sd8 elite tam performansını kaç dakika verebiliyor sanki. Kamera hala aynı şey, s23 ultradan beri aynı sensör. Batarya hala 5000mah, titanyum sağlamlığı gitmiş aliminyuma geri dönmüşüz bir de. Hayalet ekran özelliği eklenecek diye ekran da kalitesizleşmiş zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemiyorum hocam bende hiç inmedi.

60w şarj bir degisim yaratmaz, 45w şarj sabit 45w vermiyor sonuçta. %20'den sonra 30w küsüre %50'den sonra 25w'a düşüyor zaten. 25w şarj aleti ile 10dk oynuyor fill şarj. Cpu illa güçlenecek ama %20 performans için de telefon değiştirilmez, mobil cihazlar bunlar sonuçta sd8 elite tam performansını kaç dakika verebiliyor sanki. Kamera hala aynı şey, s23 ultradan beri aynı sensör. Batarya hala 5000mah, titanyum sağlamlığı gitmiş aliminyuma geri dönmüşüz bir de. Hayalet ekran özelliği eklenecek diye ekran da kalitesizleşmiş zaten.

Bilemiyorum hocam bende hiç inmedi.
Geçiş yapılmaz dedim zaten, ama fark yok denemez. Batarya aynı ancak gözle görülür ekran süresinde iyileşme var. Ekran Paneli iyileştirilmiş, neresinden kalitesi düşmüş tam olarak? 45W, 25W'a düşüyorsa 60W da 40-45'lere düşer, her türlü süre farkı olur. Kameralar Dxomark ile belli olur, kağıt üzerinde tüm kameralar iyileştirilmiş

Şahsen YD S24U kullanıyorum, yine YD olarak geçmeyi düşünüyordum ancak vazgeçtim. geçişe değecek fark yok ama önceki nesile göre fazlasıyla fark var. Fark olmaması ile farkların değersizliği aynı kalıplar değil :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,030
Üyeler
189,962
Son üye
bilye
Geri