Coil Whine Tüketici Hakem Heyeti

Crays

80+
Reaksiyon skoru
1
afmf 2.1 ayarını açınca veya metrelik katmanları etkinleştirince oyunlarda ekran kartımdan coil whine sesi gelmeye başlıyor ses 1 metre uzaktan sinek vızıltısı gibi duyuluyor videoyu koyuyorum tüketici hakem heyeti başvursam değişim alabilirmiyim bu sesle açmasamada coil whine var sadece onları açınca çok daha artıyo

Son düzenleme:
Bu bir hata değil ki. Bobin sesi sadece. Ps5 'de bile oluyor. İçinde bobin olan her elektronik devreden gelebilir, yenisini alsanız ondada olacaktır bu ses. Ben tüketiciye başvurmazdım şahsen coil whine için.

afmf 2.1 ayarını açınca veya metrelik katmanları etkinleştirince oyunlarda ekran kartımdan coil whine sesi gelmeye başlıyor ses 1 metre uzaktan sinek vızıltısı gibi duyuluyor videoyu koyuyorum tüketici hakem heyeti başvursam değişim alabilirmiyim bu sesle

tüketici hakem heyhetinden önce garantiye başvurmanı öneririm ama özellikle bi ayar açınca olmaz genelde boşta veya yükte veya da her ikisnde de olur. bide bazen ekran kartı falan sanıyosun ama anakart da olabilir psu da fanlar bile olabilir

tüketici hakem heyhetinden önce garantiye başvurmanı öneririm ama özellikle bi ayar açınca olmaz genelde boşta veya yükte veya da her ikisnde de olur. bide bazen ekran kartı falan sanıyosun ama anakart da olabilir psu da fanlar bile olabilir
2 kere garanti gitti normal ses seviyesi diye geri geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüktede oluyo ama kasaya kulağını dayayınca geliyo afmf açınca baya artiyo

2 kere garanti gitti normal ses seviyesi diye geri geldi
o zaman geçmiş olsun sorun başka bi şeyde değilse ordan bişe çıkmaz. tüketici hakem heyetide çok geç karar veriyo üstüne bide bu olayda karar büyük ihtimalle hoşuna gidecek bi karara varmaz. bende karar bekliyorum 2 ay oldu karar yok

CW normal bir durum aslında her cihazda denk gelebilir ekran kartını değiştirsen bile

Sesi istemiyorsan laptop alacaksın masaüstüler sesli oluyor. Çok fan oluyor ve büyük, sessiz masaüstüler var tabii mini pcler var falan mini kasalar ama bu onlardan değil üstüne AMD yani normal.

O kadar sesli olmazsa soğutamaz o kasayı. Ayrıca AMD kartlar fazla w çeker genelde.

o zaman geçmiş olsun sorun başka bi şeyde değilse ordan bişe çıkmaz. tüketici hakem heyetide çok geç karar veriyo üstüne bide bu olayda karar büyük ihtimalle hoşuna gidecek bi karara varmaz. bende karar bekliyorum 2 ay oldu karar yok
Bilirkişi atandımı tüketici hakem heyetiyle uğraşmaktan lehime sonuç alamıcaksam uğraşmıcam sorun çıkartmayacak bişeyse böyle kullanıcam

Benim ekran kartında da var bu artık sorun olarak algılanmıyor o yüzden lehine sonuç alacağını sanmıyorum çok kılsan bu duruma iade süren varsa iade et.

Ben şans vermiyorum ama denemekte fayda olabilir.
Bu bir hata değil ki. Bobin sesi sadece. Ps5 'de bile oluyor. İçinde bobin olan her elektronik devreden gelebilir, yenisini alsanız ondada olacaktır bu ses. Ben tüketiciye başvurmazdım şahsen coil whine için.
Benim ekran kartında da var bu artık sorun olarak algılanmıyor o yüzden lehine sonuç alacağını sanmıyorum çok kılsan bu duruma iade süren varsa iade et.

Bilirkişi atandımı tüketici hakem heyetiyle uğraşmaktan lehime sonuç alamıcaksam uğraşmıcam sorun çıkartmayacak bişeyse böyle kullanıcam
ben aldığım tecno spark slim 5g cihazıyla sorun yaşıyorum. bilir kişi atanmadı. türkcell den satın aldım bayiden. ve ilgilenmiyolar. tüketici hakem heyetine git dediler. başvurdum hemen kabul edildi savunma istendi karşı tarafa 1 ay süre veriliyo 28. günde savunma verdilöer 2 aydır da bekliyorum savunma verilmesine rağmen tık yok

Yarın garanti bitiyor 2 kere garantiye gitti bobinlerden gelen normal ses seviyesi diye geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,312
Üyeler
189,829
Son üye
mirza1
Geri